Kaan Yıldırım: "Biz Hande'yle hiç ayrılmadık ki"

Hande Erçel ile Kaan Yıldırım'ın ayrıldığı iddiası olay olmuştu. Konuyla ilgili her iki taraf da sessiz kalırken; Hande Erçel cephesinden ilk açıklama gelmiş, güzel oyuncu "Kaan'la bundan böyle sadece arkadaşız" demişti...

Kaan Yıldırım: "Biz Hande'yle hiç ayrılmadık ki"

Güneş Gazetesi'nin haberine göre yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım geçmiş yıllarda rol aldığı 'Halka' dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel'le sürpriz bir aşka yelken açmıştı.

Yıldırım, kız arkadaşıyla birlikte Marmaris'te üç günlüğe 270 bin lira vererek lüks bir villada baş başa tatil yapmıştı.

Yaklaşık iki aydır birlikte olan ikilinin ayrılık kararı aldıkları iddia edilmiş ve Kaan Yıldırım'ın Tuğçe Açıkgöz'le yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu.

Yazılanların ardından yakışıklı oyuncu, ilk kez konuştu. Yakın çevresine dert yanan Kaan Yıldırım, hakkında sürekli yalan haberler yapılmasından rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Ünlü isim Hande Erçel'le ayrılık iddialarını da yalanlayarak "Biz Hande'yle hiç ayrılmadık ki" dedi.

Kaan Yıldırım, şu sıralar ablası ve yeğeniyle Çeşme'de tatil yapıyor.

HANDE ERÇEL: "HAYATIMDA KİMSE YOK"

Hande Erçel ise muhabirlerin ayrılık ile ilgili sorularına "Hayatımda kimse yok. İşimle yoğunum çok da mutluyum. Kaan her zaman arkadaşımdı. Arkadaşım olarak kalacak" yanıtını verdi.