Kaan Yıldırım'dan Hande Erçel'in "Sadece arkadaşız" açıklamasına yanıt!

Hande Erçel ile Kaan Yıldırım'ın ayrıldığı iddiası olay olmuştu. Konuyla ilgili her iki taraf da sessiz kalırken; Hande Erçel cephesinden ilk açıklama gelmişti.

Kaan Yıldırım'dan Hande Erçel'in "Sadece arkadaşız" açıklamasına yanıt!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin"de ekrana gelen habere göre muhabirlerin, "Kaan Bey tek başına tatilde. Ayrılık haberleri çıktı. Neler söylersiniz? Konuşmayacak mısınız?" sorularına yanıt veren Hande Erçel, "O halde şöyle bir şey söyleyeyim... Hayatımda kimse yok arkadaşlar... İşimle yoğunum çok da mutluyum. Kaan her zaman arkadaşımdı. Arkadaşım olarak kalacak..." ifadelerini kullanmıştı.

Yaşanan son gelişmelerin ardından gözlerin çevrildi Kaan Yıldırım İstanbul'a döndü...

Aracıyla seyir halinde iken muhabirlerin sorularına yanıt veren yakışıklı oyuncu basında yer alan 'kaçamak' haberlerini yalanlayarak "Tanımadığımız insanlarla da yazılabiliyoruz. Kuzenimle tekne tatiline çıktık. Bambaşka şeyler çıktı. Bu herhalde bu mesleğin bir cilvesi. Sanırım bir tek ben maruz kalmıyorum. Tıklanma mevzusu. İlgi çekici başlıklar... Alıştık artık" şeklinde konuştu.

Hande Erçel'in "Kaan benim arkadaşım. Arkadaşım olarak kalacak" açıklamasının sorulmasının üzerine ise Yıldırım; "Doğrudur. Ne söylüyorsa doğrudur. Sizi öpüyorum. Görüşmek üzere sağ olun." diyerek gözlerden kayboldu.