Kadıköy’de garson kâbusu yaşandı

İstanbul Kadıköy’de bara eğlenmeye giden bir grup genç, garsonla yaşadıkları tartışmanın ardından saldırıya uğradı. Darp edilen gençlerden biri, “Bir arkadaşımızın burnunu kırdı. Eğlenmeye gidiyoruz ve can güvenliğimiz yok” dedi.

Kadıköy’de garson kâbusu yaşandı

Milliyet Gazetesi'nden Çiğdem Yılmaz'ın haberine göre Kadıköy’de geçen pazar günü arkadaşlarıyla eğlenmeye giden bir grup genç, garsonla yaşadıkları tartışmanın ardından bar çalışanlarının saldırısına uğradı.

K. E.(24) adlı kadın ve arkadaşları geçen pazar akşamı Kadıköy’de bulunan Aksi Bar’a gitti.

11 kişilik grup, iddiaya göre; kendi aralarında sohbet ederken adının Yusuf Savur olduğu öğrenilen bar çalışanı da sohbetlerine dahil oldu.

Başta bu durum rahatsızlık vermese de, ilerleyen saatlerde masadaki kişileri tanıyormuş gibi davranmaya başlaması grubu rahatsız etti.

Bu durum masadakileri rahatsız edince de, grup mekandan ayrılmak istedi.

Grup masaya hesabı istedi ancak, bar çalışanı Savur iddiaya göre, ‘Siz gelin ben size içeride ödeteceğim hesabı, içeride hesaplaşalım sizinle’ dedi. Bu konuşmaların üzerine başka bir bar çalışanı masaya gelip arkadaşı adına özür diledi ve hesabı masada aldı. Grup mekandan ayrılacağı sırada da Savur, bu kez de gruptakilerin duyabileceği şekilde, ‘Bir daha bu sokaktan geçmesinler, onlar için kötü olur' dedi. Bunun üzerine grupta bulunan Görkem Örskıran, ‘Bu yaptığınız ahlaksızlık’ dedi ve mekandan çıktılar. Ancak grupla birlikte, 6 bar çalışanı da peşlerinden çıktı ve saldırmaya başladı. Olay yerine polisin gelmesiyle kavga sona erdi. Bara eğlenmeye giden grup ise darp raporu alıp şikayetçi oldu.

BURNU KIRILDI

Kayra Ersan da darp edildiğini belirterek şunları söyledi: "İstanbul’un göbeğinde 11 kişiyle eğlenmeye gittik. Aramızda 3 tane de avukat arkadaşımız vardı. Biri gelip laubali laubali sohbetimize dahil olmaya daha sonra ‘Buradaki içkilerinizi bitirin, beraber şu bara geçelim’ gibi tekliflerde bulundu. Yine masadan duyarak ismini arkadaşım Görkem’e şakalar yapmaya başladı ve en az 15-20 defa masamıza gelip hesapla ilgili şakalar, rahatsız edici imalarda bulundu.

Sırf bu durumdan rahatız olduğumuz için de mekanı terk etmek istedik ancak mekan çalışanları tarafından darp edildik. Bir arkadaşımızın burnu kırıldı. Dağ başı mı burası, şehir eşkıyası mı bunlar? Eğlenmeye gidiyoruz ve can güvenliğimiz yok. Şikâyetçi olduk. Bize saldıranlardan birinin de kick bokscu olduğunu öğrendik."

İŞLERİNE SON VERİDİ

Aksi Bar yetkilileri, iddialarla ilgili sosyal medya hesaplarında yaptıkları açıklamada, olaya karışan çalışanların işine son verdiklerini duyurdu.

Konular kavga İstanbul darp