Kadir Doğulu Nişantaşı'nda tarih tersi verdi

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti önceki akşam kendilerine eşlik eden iki genç misafirleriyle çıktıkları Nişantaşı turunda objektiflere yansıdı. Doğulu, yanındaki iki gence Nişantaşı’ndaki tarihi yapılar hakkında bilgiler verdi.

Kadir Doğulu Nişantaşı'nda tarih tersi verdi

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti önceki akşam kendilerine eşlik eden iki genç misafirleriyle çıktıkları Nişantaşı turunda objektiflere yansıdı.

Doğulu, yanındaki iki gence Nişantaşı’ndaki tarihi yapılar hakkında bilgiler verdi.

Çift bir ara kısa bir mola verdikleri, tarihi semte adını veren Valikonağı ile Teşvikiye Caddesi'nin kesişim noktasındaki nişan taşını yakından inceledi.

Kadir Doğulu, Osmanlı döneminde padişah ve şehzadelerin attıkları okun düştükleri yere inşa edilen semtteki nişan taşının tarihçesini anlatıp, tarih bilgisini konuşturdu.

O anları şaşkınlıkla izleyen Neslihan Atagül ise sağlık durumunun iyi olduğunu ve hayatı boyunca perhiz yapması gerektiğini anlatıp sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Atagül, "Çok daha iyiyim düzene giriyorum, perhizime dikkat etmem gerek hayatım boyunca. Çok daha yeni kendimi toparladığım için yavaş yavaş sporu da hayatıma alacağım. Çok yormuyorum kendimi” dedi.

Atagül setlere ne zaman döneceği sorusuna ise, “Ben dinleniyorum, bilmiyorum ki şimdi ne söylesem? Uzak kalmak değil dinleniyorum ciddi bir şey yaşadım onun tam olarak geçmesini bekliyorum” yanıtını verdi.