Kalben'e yeni suçlama: "Uyuşturucu satıyor"

Ünlü şarkıcı Kalben, kendisini ihbar eden arkadaşının verdiği ifadeyle gözaltına alınmıştı. Olay gündeme bomba gibi düşmüş, Kalben'in evi aranmıştı.

Kalben'e yeni suçlama: "Uyuşturucu satıyor"

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre ünlü şarkıcı Kalben'in evine düzenlenen uyuşturucu operasyonunun yankıları devam ederken savcılığın yürüttüğü soruşturmaya yönelik yeni bilgiler ortaya çıktı.

Kalben'i ihbar eden kişinin, şarkıcının müzik dünyasından ünlü isimlere de uyuşturucu sattığını, bu satışları ise menajeri aracılığıyla gerçekleştirdiğini iddia ettiği öğrenildi.

Savcılık tarafından mercek altına alınan iddialara Kalben'den yanıt geldi.

Kalben'in gözaltına alınmasına neden olan videonun, yurt dışında kokain kullanırken çekildiği ve yakın bir arkadaşı tarafından şantaj aracı olarak kullanıldığı ortaya çıkmıştı.

ÜNLÜ İSİMLERİ İHBAR ETTİ

İhbarcı arkadaşın emniyete gönderdiği dilekçede, "Şarkıcı Kalben Sağdıç uyuşturucu kullanıyor ve çevresine para karşılığı dağıtım yapıyor." şeklinde devam eden ihbarda, Kalben'in müzik dünyasından bazı ünlü isimlere de uyuşturucu sattığını, bu satışları ise menajeri aracılığıyla gerçekleştirdiğini iddia etti.

Kalben ise ifadesinde, bu iddiayı reddetti. Uyuşturucu satışıyla herhangi bir ilgisinin bulunmadığını söyleyen ünlü şarkıcı iftira atıldığını anlattı. Savcılık, ihbarcının iddialarını mercek altına aldı.

"OPERASYONDAN BİR GÜN ÖNCE KULLANDIM" İTİRAFI

Kalben ifadesinin devamında uyuşturucu bağımlılığının olduğunu bu nedenle tedavi gördüğünü kabul etti.

Kalben, evine operasyon yapılmadan bir gün önce kokain kullandığını belirtti.

Telefonunun incelenmesi için şifresini kendi isteğiyle emniyet güçlerine veren ünlü şarkıcı şantaja maruz kalarak kamuoyuna uyuşturucu satıcısı gibi lanse edilmeye çalışıldığını söyledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının olaya yönelik soruşturması devam ediyor.