Kameralar önünde soyunan Kate Winslet'ten ilk açıklama

Kate Winslet, yeni filmi 'Lee'deki üstsüz sahneleriyle gündeme geldi. Oscar'lı oyuncu, konuyla ilgili, "Çıplaklıktan kaçınmayı reddediyorum. Her zaman her şeyi canlandırmak zorundayım" açıklamasında bulundu.

Kameralar önünde soyunan Kate Winslet'ten ilk açıklama

Habertürk'ün haberine göre Lee Miller'ın II. Dünya Savaşı sırasında mankenlikten savaş muhabirliğine uzanan yolculuğunu anlatan 'Lee' adlı filminde başrol oynayan Kate Winslet, hakkında bilinmeyenleri anlattı.



Kameralar önünde soyunan Kate Winslet'ten ilk açıklama


"CİDDİ BİR SAKATLIK GEÇİRDİM"

Samimi açıklamalarda bulunan Winslet, Vogue'da çekimlerin ilk gününde sırtından ciddi bir sakatlık geçirdiğini ve bu olayın egzersiz yapmasını engellediğini dile getirdi.

Filmin bir sahnesinde rolü gereği plajda üstsüz poz veren Kate Winslet, kamera ekibinin önünde soyunmanın getirdiği utangaçlığa rağmen ekranda çıplaklıktan kaçınmayı reddettiğini belirterek şöyle konuştu: "Her zaman her şeyi canlandırmak zorundayım. Değerli enerjimi fiziksel benliğimi eleştirmek için harcamamam gerektiğini biliyorum. Bence her kadının, 'Ben kendime inanıyorum. Başkalarının ne düşündüğü önemli değil. Ben buyum...' demesi daha iyi olur"