Kayhan Yıldızoğlu vefat etti

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu İstanbul'da hayata gözlerini yumdu. Kızı Sibel Aybar babasının yaşlılığa bağlı olarak öldüğünü cenaze töreninin pazartesi günü yapılacağını duyurdu.

Kayhan Yıldızoğlu vefat etti

Oyuncu Kayhan Yıldızoğlu; 90 yaşında vefat etti.

Halktv.com.tr’ye konuşan kızı Sibel Aybar, “Ölüm nedeni yaşlılığa bağlı. Cenazemiz pazartesi günü öğlen namazında Levent’ten kaldırılacak. Babamın isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy’e defnedilecek” açıklamasında bulundu.

Yıldızoğlu, geçen yıl verdiği röportajda şunları söylemişti:

"Beni sevenlere, sevmeyenlere de kalpten büyük sevgiler gönderiyorum. Eksik olmasınlar; gerek sokakta gerek mağazada gerek alışverişte gerek iş hayatında her zaman bana halkımdan, çalıştığım arkadaşlarımdan, yönetmenlerimden çok büyük bir sevgi seli aktı. Bir gün, bir tanesi bile kalbimi kırmadı benim ama ne verirsen onu alırsın, ne ekersen onu biçersin. Ben de öyle yanlış şeyler yapmadım. Efendilikle çalıştım. Bütün arkadaşlarıma kalpten sevgi, saygı gösterdim ama bunun semeresini aldım."

KAYHAN YILDIZOĞLU KİMDİR?

26 Aralık 1936'da dünyaya gelen Kayhan Yıldızoğlu liseden sonra ailesinin isteğiyle hukuk fakültesinde okudu. 3. sınıfa geldiğinde okulu bıraktı ve tesadüfen tanıştığı Muhsin Ertuğrul sayesinde tiyatro ile tanıştı. Katıldığı seçmeler sonrası seçilen Yıldızoğlu, 20 yıl boyunca İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda görev aldı.

İlk filmini 1966 yılında çeviren Kayhan Yıldızoğlu, 180'e yakın filmde rol aldı, ayrıca televizyon dizilerinde de oynadı.


 Kayhan Yıldızoğlu vefat etti


Sacitaslan.com olarak Sayın Kayhan Yıldızoğlu'na Allah'tan rahmet; kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz...