Kayıp Aykut olayında sır perdesi aralandı!

İstanbul Arnavutköy'de dini nikahlı eşinin kayıp ihbarında bulunduğu Aykut Avşar'ın cenazesi, bir bahçenin su kuyusunda bulundu.

Kayıp Aykut olayında sır perdesi aralandı!

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre olay geçtiğimiz hafta Arnavutköy Taşoluk Mahallesi Egemen Caddesi üzerinde bulunan bir bahçede meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde eşi tarafından kayıp ihbarı verilen Aykut Avşar'ın bir bahçe içerisinde bulunan su kuyusu yakınında şapkasının bulunması üzerine polis ekipleri kuyuyu inceledi.

Yapılan incelemede Aykut Avşar'ın cansız bedeninin kuyuda olduğu anlaşıldı. İtfaiye arama kurtarma ekiplerinin kuyu içerisinden suyu boşalttıktan sonra çıkardığı ceset ve çevresi olay yeri inceleme ekipleri tarafından detaylı şekilde incelendi. Savcı Aykut Avşar'ın babası ve dini nikahlı eşinden olay yerinde uygulamalı şekilde ifade aldı. Yapılan incelemeler sonrasında kuyuda cesedi bulunan 30 yaşındaki Aykut Avşar'ın cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

HURDA ARARKEN KUYUYA DÜŞMÜŞ

Polis ekiplerinin olaya ilişkin başlattığı çalışmalar sonucunda Avşar'ın hurda aramak için kuyu etrafında gezindiği sırada içine düştüğü ve bir daha çıkamadığı değerlendirmesi yapıldı.