Kevin Costner ile boşanmak üzere olduğu eşi arasında gerginlik tırmanıyor

18 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan Kevin Costner ve Christine Baumgartner arasındaki sular durulmuyor. Kevin Costner'ın avukatının Christine Baumgartner'ın avukatına gönderdiği bir elektronik posta ortaya çıktı.

Kevin Costner ile boşanmak üzere olduğu eşi arasında gerginlik tırmanıyor

Akşam Gazetesi'nin haberine göre özel hayatı ile magazin basınında yerini alan dünyaca ünlü oyuncu Kevin Costner eşi Christine Baumgartner ile olan 18 yıllık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında bitirme kararı aldıklarını duyurmuştu.

Kevin Costner ile eşi Christine Baumgartner, boşanma dilekçesinde şiddetli geçimsizlikten bahsederek ayrılık tarihlerinin 11 Nisan olduğunu belirtmişti.

İddialara göre Christine Baumgartner, Kevin Costner'ın kendisinden boşaltmasını istediği Santa Barbara'daki malikaneden almak istediği eşyaların bir listesini yaptı.


Kevin Costner ile boşanmak üzere olduğu eşi arasında gerginlik tırmanıyor


Christine Baumgartner, 145 milyon dolar değerindeki bu evden ayrılırken mutfak gereçleri; tencere, tava, meyve sıkacağı, mavi beyaz bir plaj şemsiyesi, egzersiz bisikletini de alıp götürmeyi istiyor.

Kevin Costner, boşanmaya hazırlandığı eşinin evlilikleri sırasında yaşadıkları gösterişli malikaneden kendisine ait banyo ve kozmetik malzemelerini, çantalarını, elbiselerini ve mücevherlerini hatta bazı noel süslemelerini bile alıp götürmesine izin veriyor. Fakat bunun dışındaki eşyalar için yazılı bir anlaşma yapılması gerektiği görüşünde.

İddialara göre Christine Baumgartner'ın evden almak istediği bu eşyalar Kevin Costner'ın avukatı Jacqueline Misho'yu Baumgartner'a yönelik olarak "Seni besleyen eli ısırmak iyi bir fikir değil" cümlesinin de yer aldığı bir mail yazmaya yönlendirdi.