Kız öğrenciden okul müdürüne 'gizli kamera' suçlaması!

Çankırı’da bir lise müdürünün, kız öğrenciye yeni okul kıyafetleri vererek güvenlik kamerası bulunan odasında soyunmasını istediği iddia edildi.

Kız öğrenciden okul müdürüne 'gizli kamera' suçlaması!

ODATV'den Fahrettin Öztürk'ün haberine göre Çankırı’da bir Anadolu Lisesi müdürü olan A.C’nin, 12. sınıfta eğitim gören 17 yaşındaki kız öğrencisine yeni okul üniforması vererek, güvenlik kamerası bulunan odasında soyunmasını istediği iddia edildi.

Çankırı’nın yerel internet haber sitesi Sözcü18’de yer alan habere göre okul müdürü A.C, kız öğrenciyi yanına çağırarak kıyafetinin eski olduğunu söyledi. Kız öğrenciye, Çankırı esnafları tarafından maddi imkanı olmayan öğrenciler için okula verilen yeni okul kıyafetlerinden veren müdür A.C., öğrencisinin kıyafetlerini değiştirmesini istedi.

Kız öğrencinin “Yarın yeni kıyafetleri giyer gelirim” şeklindeki cevabını kabul etmediği iddia edilen okul müdürü A.C’nin, kız öğrenciye makam odasının anahtarını vererek, “Hayır. Yarın olmaz. Şimdi git odamda giyin” dediği öne sürüldü.

KAMERAYI FARK ETTİ, AİLESİNE ANLATTI, OKULA POLİS GELDİ

Bunun üzerine müdürün odasına giderek kıyafetlerini değiştiren 12. sınıf öğrencisi, odadaki güvenlik kamerasını fark etti. Öğrencinin durumu ailesine bildirmesi üzerine aile okula geldi. Okul müdürü A.C. ile aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine okula polis çağırıldı.

Okul müdürü A.C’nin kendisini “Kamera çalışmıyor” diyerek savunduğu öğrenildi.

KIZ ÖĞRENCİ KAYDINI ALDIRDI

Edinilen bilgilere göre yaşanılan olayın mağduru 17 yaşındaki öğrenci okuldan kaydını aldırarak başka bir okula gitmeye başladı.

ODATV, OKUL MÜDÜRÜNE İDDİALARI SORDU

Odatv, okul müdürü A.C’yi arayarak hakkındaki iddiaları sordu. 

İddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen müdür A.C., “Bir değil 3-4 tane oldu. Bunlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Haberlerin kaldırılması için. Bazıları kaldırıldı. Bu zaten Çankırı’da bazılarına yapılan bir şey. Ben bunlar hakkında savcılığa 'hakaret' suçundan da şikayetçi oldum” dedi.

Odatv.com