"Kızılcık Şerbeti" dizisinde sular durulmuyor! Bakalım söylentiler gerçek mi?

65. bölümde sezon finali yapması planlanan Show TV'nin fenomen dizisi "Kızılcık Şerbeti"nde yine olay üzerine olay yaşanacak.

Pinko daha çok bekleyecek! Bakalım söylentiler gerçek mi?

Kızılcık Şerbeti her hafta en çok izlenen dizi olarak adını zirveye yazdırıyor. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi usta kalemler Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün imzasını taşıyor.

Yine peş peşe heyecanlı olayların yaşanacağı dizinin tutkunları en çok Kıvılcım (Evrim Alasya) ve Ömer’in (Barış Kılıç) ne zaman tekrar bir araya geleceğini merak ediyordu. İkili Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına verdikleri röportajda yaşanacak ayrılığın sonrasında barışacaklarını açıklamıştı. Ancak son olarak Görkem’in (Özge Özacar) Ömer’in hayatına girmesi işleri karıştırdı.


"Kızılcık Şerbeti" dizisinde sular durulmuyor! Bakalım söylentiler gerçek mi?


Birsen Altuntaş'ın haberine göre
kulislerde dolaşan söylentilere göre çiftin tekrar bir araya gelmesi çok yakın… Çünkü Görkem diziden hemen gitmeyecek ama tesadüfler eseri sürpriz biriyle yakınlaşacak. Ertuğrul’un (Kayra Şenocak) Kıvılcım’la ilişkisi önce araya giren Nursema (Ceren Karakoç) yalanı ve yaşanacak yeni skandal bir suçlamayla dönüşü olmayan bir yola girecek. Bu olaylar ikilinin arasındaki buzları eritecek.



"Kızılcık Şerbeti" dizisinde sular durulmuyor! Bakalım söylentiler gerçek mi? - Resim : 2


Mustafa (Emrah Altıntoprak) ve Nilay’ın (Feyza Civelek) bebek krizi birkaç hafta sürecek. Mustafa hem korkuyu, hem de sevinci bir arada yaşayacak. Pembe (Sibel Taşçıoğlu), Apo’yu (Settar Tanrıöğen) tekrar kazanmaya çalışsa da Alev’in (Müjde Uzman) hayatında olay yaratacak şok bir gelişme yaşanacak. Sezonun en büyük bombası da bu olacak.



"Kızılcık Şerbeti" dizisinde sular durulmuyor! Bakalım söylentiler gerçek mi? - Resim : 3


Doğa (Sıla Türkoğlu) ile Fatih (Doğukan Güngör) cephesinde de çok büyük bir kopuş yaşanacak.


"Kızılcık Şerbeti" dizisinde sular durulmuyor! Bakalım söylentiler gerçek mi? - Resim : 4

 

Ayrıca dizideki genç bir isme yeni bir partnerin geleceği de konuşuluyor.


"Kızılcık Şerbeti" dizisinde sular durulmuyor! Bakalım söylentiler gerçek mi? - Resim : 5

Bakalım söylentiler gerçek çıkacak mı?