'Kızılcık Şerbeti' oyuncuları, rol arkadaşlarını neden yalnız bıraktı?

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin yapım şirketi Gold Film’in destek verdiği Herkese Kitap Vakfı ve Destek Medya’nın “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kitabı Olmayan Çocuk Kalmasın” sloganıyla köy okulları için başlattığı kampanyanın tanıtımı geçen çarşamba yapıldı.

'Kızılcık Şerbeti' oyuncuları, rol arkadaşlarını neden yalnız bıraktı?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncularının en sevdikleri masallar “Ünlülerle Dünyanın En Meşhur Masalları” adlı kitapta toplandı ve kitabın satışından elde edilecek gelirle köy okullarındaki çocukların eğitimine destek olunacak. 

Herkese Kitap Vakfı, Destek Medya ve Gold Yapım’ın “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kitabı Olmayan Çocuk Kalmasın” sloganıyla saat 22 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00’de Stay Boulevard Otel’de düzenlediği etkinliğe sadece dizinin başarılı oyuncusu Evrim Alasya ile genç yıldızı Rahimcan Kapkap katıldı.


'Kızılcık Şerbeti' oyuncuları, rol arkadaşlarını neden yalnız bıraktı?



Teşvikiye’de düzenlenen etkinlikte Evrim Alasya “Biz finale doğru gittiğimiz için kaos bir hafta geçiriyoruz maalesef… O yüzden birçoğunun seti bitip buraya yetişemediler. Rahimcan’ın seti bitti, ben de zar zor yetişebildim. Yoksa bütün ekip olarak burada olacaktık” açıklamasını yapmıştı.

Alasya’nın ekip arkadaşlarını idare etmek için böyle bir açıklama yaptığı, Kızılcık Şerbeti setinin köy okullarına düzenlenen etkinlik nedeniyle 16.00’da paydos edildiği öğrenildi.

Etkinliğe neden sadece Evrim Alasya ve Rahimcan Kapkap’ın katıldığı ise merak konusu oldu.

Aynı dakikalarda Sıla Tükoğlu, Serkan Tınmaz ve Emrah Altıntoprak’ın Teşvikiye’ye araçla 10 dakika mesafede olan Bomonti’deki bir mekânda oldukları görüntüler yayınlandı.

Ekol TV ekibi üç oyuncuyu bir ara mekânda langırt oynarken de görüntüledi.