Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan oyunculardan olay sözler

Gold Film imzalı Show TV'nin reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisinden 4 oyuncu birden ayrıldı.

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan oyunculardan olay sözler

Kızılcık Şerbeti dizisi dün akşam tansiyonu yüksek bir bölümle sezon finali yaptı. 


Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan oyunculardan olay sözler


Gold Film imzalı diziden Serkan Tınmaz, Yiğit Kirazcı, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrıldı.



Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan oyunculardan olay sözler - Resim : 2


Dizinin Umut’u Serkan Tınmaz “Müthiş şeyler yaşadık ve hepsini beraber yaptık.. Herkese teşekkürler… Umutla…” dedi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin 'Rüzgâr'ı Yiğit Kirazcı bu yaz Letterbox programının yerli versiyonunu sunacak.


Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan oyunculardan olay sözler - Resim : 3


Haftanın beş günü BBC’nin sevilen yarışma formatı Letterbox’ı sunacak olan Kirazcı, tatil moduna girdiğini belirtti ve “Rüzgar’ın bir sezonluk macerası ve misafir olduğu bu güzel hikayenin sonuna geldik. Acısıyla tatlısıyla yoğun ama bir o kadar da harika bir sezon geçirdik. Rüzgar, seni seviyorum dostum, yapmak istediğim ve istemediğim şeyleri anlamama yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Herkesten ve her yerden sevgi ve samimiyet dolu mesajlar alıyorum. Rüzgar’ı bu kadar sevmeniz beni daha da mutlu ediyor, hepinize her şey için çok teşekkür ederim. Bir sonraki maceramıza kadar hoşçakalın efendim” mesajını yayınladı.


Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan oyunculardan olay sözler - Resim : 4


Dizinin Çimen’i Selin Türkmen de yarım bıraktığı hukuk fakültesine döneceğini ifade ederek şu veda yazısını yayınladı: “Vedalardan pek hoşlanmasamda bu yazıyı hem size, hem de kendime borç bildim.  Dolu dolu 2 sezon geçirdik, sizinle güldük, sizinle ağladık… Bu yolculukta bana hep destek olan yapımcımıza, yönetmenlerimize, senaristlerimize, ekip arkadaşlarımıza ve bizim yanımızda olup bizi bir saniye bile yalnız hissettirmeyen izleyicilerimize çok teşekkür ediyorum. Hoşçakal Kızılcık Şerbeti… Hoşçakal Çimen, sizi çok seviyorum…”



Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan oyunculardan olay sözler - Resim : 5



Dizinin iddialı karakteri 'Alev'i canlandıran Müjde Uzman ise bir takipçisinin kendisini ağlatan videosunun altına şu veda mesajını yayınladı:

“Alev… Ben onu çok sevdim. Kalplere empati, yüzlere gülücük olsun istedim hep, umarım başarmışımdır. Ve herkese, her şeye çok teşekkürler; olması gereken her şey, olması gerektiği gibi oldu.. Benim için çok özeldi, yolculuk çok güzeldi. Tekrar görüşmek üzere, huzurlu, mutlu; olması gerektiği gibi günlerde…”