Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı polisleri torbacı sandı! Olaylı gece

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, uyuşturucu alışverişi yapmak isterken olay yerinde yakalandı. Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polis karakoluna götürülüp ifade verdi.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı polisleri torbacı sandı! Olaylı gece

Sabah Gazetesi'nden Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre gece saatlerinde Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Ulus Mahallesi'nde sivil bir şekilde devriye görevlerini yerine getiriyordu.

Ekipler, Ahmet Adnan Saygun Caddesi üzerinde 2 erkeğin plakasız bir motosiklette seyir halinde olduğunu gördü.

Ekipler yaptıkları anonsla motoru durdurdu ve motor üzerindeki 2 şüpheliye GBT sorgulaması yaptı. Şüphelilerden Ömer Faruk A. ve Selçuk Ç.'nin sorgulamaları temiz çıktı.

Motosiklet sürücüsü Ömer Faruk A.'nın üst aramasında da herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Diğer şüpheli Selçuk Ç. ise tam üst araması yapılacağı esnada sağ cebinden peçeteye sarılı vaziyette 1.1 gram taş kokain ve 0.4 gram şeffaf poşete sarılı toz halindeki kokaini polislere teslim etti.

FEYZA CİVELEK, POLİSLERİ TORBACI SANDI

Aynı anda Selçuk Ç.'nin telefonunun sürekli çaldığı ve genç bir kadının da arama yapılan yere yaklaştığı görüldü. Genç kadının, Selçuk Ç.'ye "Getirdin mi malzemeleri?" demesi üzerine polisler şüphelileri gözaltına aldı. Yapılan incelemeler sonucunda söz konusu kadının, Kızılcık Şerbeti isimli dizide rol alan Feyza Civelek olduğu ortaya çıktı.

Polislere konuşan Feyza Civelek, Selçuk Ç'nin hesabına kokain getirmesi için 6 bin TL gönderdiğini, gelecek kokain maddesini ise ismini bilmediği bir arkadaşına aldığını iddia etti.

Dekontu da polislerle paylaştı.

"İLK DEFA UYUŞTURUCU MADDE KULLANACAKTIM"

Civelek, polis karakolunda 'bilgi veren' sıfatıyla verdiği ifadede şunları kaydetti:

"Ben gece 03.30 sıralarında şahısla irtibata geçtim ve uyuşturucu siparişi verdim. Biraz da alkollüydüm. Bana göndermiş oldukları hesap numarasına 6 bin lira atmamı söylediler. Ben de gönderdim. Sonra ben sokağa çıktığımda motosikletli şahıslar vardı. Ben yanlarına gittiğimde, 'Uyuşturucu maddeyi verin' dedim. Sonra kendisinin polis olduğunu söyleyen sivil giyimli şahıs, bana ne olduğunu sordu. Ben de uyuşturucu siparişi verdiğimi söyledim. Sonra beni alıp polis merkezine getirdiler. Ben ilk defa uyuşturucu madde kullanacaktım. Alkollü olduğum için getiren şahısları hatırlamıyorum. Yaşanan olaydan dolayı üzgünüm."

Karakola götürülen 3 isimden Selçuk Ç. ise ifadesinde, uyuşturucu maddeleri Kağıthane'den tanımadığı bir şahıstan 4 bin TL'ye aldığını ve 6 bin TL'ye de satmak için Feyza Civelek'e getirdiğini belirtti.

FEYZA CİVELEK'E TAKİPSİZLİK

Civelek hakkında, sipariş ettiği uyuşturucu eline geçmemesi nedeniyle takipsizlik kararı verildi.

Civelek'in evinde ve üzerinde yapılan polis aramasında ise herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanılmadığı öğrenildi.