'Makas'ın sonu metroda bitti

Bursa'da makas atarak seyreden bir sürücü aracın kontrolünü yitirince bir başka otomobile çarptı. Ardından kaldırım ve bariyerlere çarpıp metro istasyonundaki yürüyen merdivene girdi.

'Makas'ın sonu metroda bitti

Bursa'da makas atarak ilerleyen sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, aynı istikametteki başka bir otomobile çarparak metrelerce savruldu. Daha sonra kaldırım ve bariyerlere çarpan otomobil, Merinos İstasyonu’nun yaya alt geçidi merdivenlerine çarptı. Kazada, 4 kişi yaralandı.

MERDİVENLERDE DURABİLDİ

Kaza, saat 04.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Ulubatlı Hasan Bulvarı'nda meydana geldi. Ankara Yolu Caddesi istikametinden, Ulubatlı Hasan Bulvarı yönüne makas atarak ilerleyen henüz ismi belirlenemeyen sürücü idaresindeki otomobil, kontrolden çıkarak aynı yönde seyreden Ahmet H. yönetimindeki otomobile çarptı.


'Makas'ın sonu metroda bitti


Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrularak kaldırım ve bariyerlere çarpan otomobil, daha sonra Merinos İstasyonu’nun yaya alt geçidi merdivenlerine çarparak durdu.

Kazada sürücüler ile otomobillerde bulunan iki kişi yaralandı. Çevredekiler yaralıların yardımına koşarken durumu sağlık ekiplerine bildirdi.


'Makas'ın sonu metroda bitti - Resim : 2


İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi ve aracın çekici ile aldırılarak yol temizleme çalışması yapılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

DHA