Mehtap Yılmaz: "Kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz"

"İnci Taneleri" dizisinde "Dilber" rolünde yer alan Hazar Ergüçlü'nün dansı günlerdir gündemde. Mehtap Yılmaz bu furyaya çok sert çıktı...

Mehtap Yılmaz: "Kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz"

'İnci Taneleri' dizisi, sadece reytinglerde değil, YouTube’da da rekor kırdı. Dizi, yayınlanmasının üzerinden sadece 37 saat geçtikten sonra 5 milyon izlenmeye ulaştı.


Mehtap Yılmaz: "Kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz"


Dilber dansı da fragman yayınlanır yayınlanmaz gündeme geldi ve her yerde bu dans konuşulmaya başlandı.

İSYAN ETTİ

Katıldığı Popstar yarışması ile şöhreti yakalayan şarkıcı Mehtap Yılmaz, Dilber furyasına isyan etti.


Mehtap Yılmaz: "Kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz" - Resim : 2


Geçtiğimiz aylarda payvonda yaşadıklarını anlatan şarkıcı "Dayak yiyenler, senet imzalatılanlar bunları sizler bilmezsiniz… Orada çalışan kızların kimisi ölüyor, ailesi yok!" demişti.

"YATACAK YERİNİZ YOK"

Mehtap Yılmaz son olarak Dilber modasına isyan ederek "Bunların hepsini alacaksın bir pavyona koyacaksın, bunlar burada 15 gün dansçı olarak masa masa gezecekler o hayatın gerçek yüzünü görecekler, sonra da 'Bizi kurtarın' diye yalvaracaklar. Bu ne leşliktir ya! Size anlatılanlar gibi bir hayat filan yok oralarda, ailenizden olursunuz, işinizden, hayatınızdan canınızdan olursunuz. Siz kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz" açıklamasında bulundu.



Mehtap Yılmaz: "Kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz" - Resim : 3


Mehtap konuşmasını "15 yaşında 16 yaşında evden kaçan kızlara şahit oldum, size gösterildiği gibi bir hayat, Dilber dansı yok. Kıyafetlerini övenler var, Dilber dansı kurslarını açanlar var, hiç utanmıyor musunuz kardeşim siz ya! Bu dansı çekenlerin yatacak yeri yok" diyerek bitirdi.


MEHTAP YILMAZ'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (VİDEO)