Mehtap Yılmaz'dan Deniz Seki ve Nez'e salvo: "Gidin pavyonda çalışın"

Son günlerde "İnci Taneleri" dizisiyle gündeme gelen 'pavyon dansı' modası; pavyonların karanlık yüzünü bilen Popstar Mehtap Yılmaz'ı kızdırdı.

Mehtap Yılmaz'dan Deniz Seki ve Nez'e salvo: "Gidin pavyonda çalışın"

Konuk olduğu, TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programında uzun yıllarının geçtiği pavyon ortamının karanlık yüzünü anlatan Popstar Mehtap Yılmaz; Deniz Seki ve Nez gibi isimlerin konuya ilişkin tavırlarına sert tepki gösterdi.

'Genelevler ve pavyonlar kapatılsın' diyen Sevda Türküsev'e "Kapatılsın diyorsun da sonra tecavüzcü pislikler iyice artsın. Tövbe tövbe. Ya delirdi insanlar!  O zaman silah kullanılan, durmadan ölüm, cezaevi, dayak, kötek, içimizi karartan diziler de kaldırılsın. Gençlere kötü örnek çünkü" yanıtını veren Deniz Seki'ye sert çıkan Mehtap; "Deniz Seki'ye şunu söyleyeceğim. Niye oradaki çalışan kızın anası babası yok mu? Oraya düşen kızın, köyden gelen kızın canı yok mu? Niye başına tecavüz gelsin o zaman? Sen kendinden korkuyorsun da ordaki can değil mi? Oradaki kız değil mi? Tamam gitsin Deniz Seki çalışsın koysunlar. Deniz Seki bir ay bakalım dayanabilecek mi? Ama bak şarkı söylemeyecek orada. Aynı o Dilber gibi, o kızlar gibi konsomasyonda da oturacak çıkacak, göbek de atacak. Ondan sonra bir daha konuşacak, gelecek buraya oturacak. O zaman bu hayatı anlatacak... Biz bunların bir taraftan doğrusunu anlatırken onların da bu şekilde konuşmaları çok iğrenç." ifadelerini kullanarak ünlü şarkıcıya sert çıktı.


Mehtap Yılmaz'dan Deniz Seki ve Nez'e salvo: "Gidin pavyonda çalışın"


Eline kaşık alıp jartiyerle dans eden Nez'e de sert çıkan Mehtap, "Sivri zekalı diyen kişi, senin beynine oksijen gitmiyor; senin kafan çalışmıyor herhalde? Sen o zaman çok meraklıysan git 1 ay çalış... Sana içki de versinler çık sahneye. Ondan sonra güzel bir karşılıklı yaşlı başlı amcalar ile beraber bir oyna. Sonra yaşlı başlı amcalar senin her yerlerini oradaki kızlar gibi elleyerek, her tarafını taciz ederek oynasınlar. Masaya da otur bir güzel bir ay çalış bakalım. Anla bakalım oradaki kızların hayatını böyle göbek atmakla olmuyor. Yazık size ya gerçekten utanıyorum sizin gibilerle aynı yerden nefes almaktan. Ciddi söylüyorum ya bu ne abi ya gerçekten bu Nereye gitmişiz biz?" şeklinde konuştu.

Mehtap Yılmaz; sahnesinde Dilber dansı yapan Gülşen'e de "Allah sizi de ıslah etsin. Allah size de doğru yolu göstersin. Siz kendiniz, çocuğunuz, çocuğunuz olsa o kapıdan girmesini ister misiniz? Kendi torununuzun, çocuğunuzun girmesini istemezsiniz ama başkasının çocuğunun, başkasının kızının başkasının torunu olması size eğlence mi veriyor? Kendinizinkiler olmasın ama değil mi? Siz eğlenin, gülün onlara. Yazıklar olsun size. Size prim verenlere de yazıklar olsun, sizi yukarıya taşıyanlara da yazıklar olsun.

Kendi ailenizden, kendi canınızdan birisini istemezsiniz. Ben çalıştığım zaman da kendi ailemi sokmadım o kapıdan. Kendimi feda etmiştim siz de istemezsiniz ama eğlenirsiniz, seyredersiniz, gülersiniz değil mi? Ayşe teyzenin köydeki bilmem Ankara'nın bir köyündeki işinden ya da Maraş'tan, oradan buradan bir teyzenin kızının ya da amcanın çocukları, kızları düşsün oraya değil mi? Onlar oynasınlar değil mi? Öldürsünler değil mi? Sadece bir ufak bir başlıkta gözükür. 3. sayfa cinayet haberlerinde geçer...

Size hoş geliyor... Siz oynarsınız, göbeğinizi atarsınız. Yazıklar olsun size ya siz insan insan değilsiniz kardeşim.

Ünlüler artık iyice zıvanadan çıktı... Hepsinin içinde bir Dilber olma hevesi varmış. Bari bunları bir Dilber yapın... Bir ünlüler pavyonu yapın ismini de Kurtlar Sofrası koyun" sözleriyle yüklendi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (VİDEO)