Melek Baykal kritik bir ameliyat geçirdi

69 yaşındaki sevilen tiyatro sanatçısı Melek Baykal'ın kritik bir operasyon geçirdiği ortaya çıktı.

Melek Baykal kritik bir ameliyat geçirdi

"Ferhunde Hanımlar" dizisinde canlandırdığı 'Nermin' rolüyle milyonların tanıdığı bir isim olan usta tiyatro sanatçısı Melek Baykal; TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programına kritik bir ameliyat geçirdiğini şu sözlerle açıkladı:

"Benim belim hep sorunluydu. Geçmişte üç tane bel ameliyatım var. Kendime pek dikkat etmedim. Biraz hor kullandım galiba. Bu arada 90 yaşındaki annem de yakın tarihte ameliyat olmuştu. Yardımcımız olmasına rağmen onun kalkma larında yardımcımız da birlikte kaldırırken ederken falan bir ağrı oluştu belimde.

Ağrı giderek çoğalmaya başlayınca MR çektirme gereğini duydum. MR'da omurgada kırık olduğu tespit edildi. Yani bu şey yani omurga ikiye kırılmadı. Yanlış anlaşılmasın çökme kırığı olduğu görüldü.

Hemen bu işin duayeni Azmi Hamzaoğlu'na gittim... "Melek, hemen ameliyat etmemiz lazım. Çünkü bu kırık büyürse büyük dert alırız başımıza" dedi.

Hemen ameliyat günüm alındı. Dün tam bir hafta oldu ameliyat olalı. Yarın dikişleri alınacak. Çimentolama sistemi dedikleri bir sistemle ameliyat yaptılar.

Yani omurgaya kanallarla girdiler ve o çimentolama işini yaptılar.

Yarın dikişleri alınacak, iki gün sonra da sette olacağız inşallah."

Sacitaslan.com olarak Melek Baykal'a acil şifalar dileriz...