Melisa Şenolsun hakkında şaşırtan gerçek!

Geçen aylarda Bebek'te MF Yapım çıkışı görüntülenen Melisa Şenolsun, daha sonra O3 Medya ile el sıkışmıştı. Ancak bu anlaşma sözleşme aşamasında bozuldu. Güzel oyuncunun sözleşme şartlarında anlaşamadığı açıklanırken kulislerde başka söylentiler de döndü.

Melisa Şenolsun hakkında şaşırtan gerçek!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre bu iddialardan biri Melisa Şenolsun'u yapım şirketi isterken Murat Yıldırım'ın istemediği yönündeydi. Yıldırım'ın Faslı eşini Iman Elbani'nin de castla ilgili fikir verdiği, ikiliyi yan yana yakıştırmadığı söylendi. Ancak diğer yandan bu söylentilerin gerçeği kesinlikle yansıtmadığı da konuşuldu. Damla Sönmez'in Dilruba rolünü kabul etmesiyle beraber diğer kadın başrol Efnan'ın da renkli gözlü ve sarışın olmasının tercih edilmediği de belirtildi. 

Kulislerde dedikodu kazanları bu şekilde birbirinin tam zıttı söylentiler eşliğinde sürerken Melisa Şenolsun cephesinden sağlam bir atak geldi. 

Güzel oyuncu Masumlar Apartmanı'ndaki üniversiteli genç kız rolü için anlaştı.

Bu durum diziyle ilgili bir gerçeği de ortaya çıkardı. Şenolsun'un aslında Masumlar Apartmanı'yla projenin ilk sezonu için de görüştüğü fakat son anda İnci rolünün Farah Zeynep Abdullah'ın olduğu öğrenildi.

Abdullah'ın diziden ayrılmasının ardından projenin yeni kadın yıldızı Melisa Şenolsun oldu.