Melisa Sözen'den 'evlilik' sorusuna kafa karıştıran yanıt

Uzun yıllardır "Mor ve Ötesi" grubunun solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan oyuncu Melisa Sözen, önceki gün Cihangir'de görüntülendi.

Melisa Sözen'den 'evlilik' sorusuna kafa karıştıran yanıt

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre Melisa Sözen, "Uzun süredir ortalarda görünmüyorsunuz, yeni bir proje mi var?" sorusuna, "Yeni bir iş yapacağım. Onun hazırlıkları içerisindeyiz. Şu anda açıklayamıyorum ama güzel bir iş başlayacak" yanıtını verdi.

35 yaşındaki oyuncu, "Yakın zamada Harun'la Covid-19 atlattık. Çok şükür çok ağır geçirmedik fakat 15 gün evde geçirdik. Tam bir ay hiçbir şey yapmadan geçmiş oldu. Şimdi yeniden ayaklandım, çalışmaya başlıyorum. Dilerim hasta olan hemen acil şifa bulsun, çok zormuş. İlk iki gün ağrılı çok zor geçti, sonrası rahat geçti. Çok şükür kurtulduk, şimdi iyiyiz" dedi.

"BİZ BÖYLE MUTLUYUZ" 

Melisa Sözen'den 'evlilik' sorusuna kafa karıştıran yanıt

"Harun Bey'le evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusunu Sözen, "Biz çok mutluyuz böyle, her şey yolunda gidiyor. Sizler doğal olarak soruyorsunuz ama biz şu an için böyle mutluyuz. İnsanlar evliyken de mutludur, evli değilse de mutludur. İki insanın ne kadar anlaştığı ile alakalıdır. Birlikteyken ne kadar huzurlu olduklarıyla alakalıdır" şeklinde cevapladı.