Merih Demiral'ın evliliğinde neler oluyor?

Suudi Arabistan takımı Al Ahli ile 3 yıl için 36 milyon Euro gibi astronomik bir rakama anlaşma sağlayan Merih Demiral’in evliliğinde kriz çıktı! Arabistan’da yaşamak istemeyen eşi Heidi Lushtaku, İngiltere’den gelen teklifleri reddeden Demiral ile yine bir çıkmaza girdi.

Merih Demiral'ın evliliğinde neler oluyor?

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre A Milli Takım ve İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'nın stoperi Merih Demiral ile Arnavut asıllı İsviçreli fotomodel Heidi Lushtaku cephesinden bir iyi bir de kötü haber...

Dünya yıldızlarının tek tek Suudi Arabistan'a transfer olmasının ardından, İtalya'nın Atalanta takımında mutsuz olan Merih Demiral de Al Ahli takımıyla anlaşma sağladı.



Merih Demiral'ın evliliğinde neler oluyor?

3 yıl için 36 milyon Euro alacak ünlü futbolcunun günlük kazancı Türk parasıyla neredeyse 1 milyon TL... Paraya para demeyecek olan Demiral, iş hayatında mutlu olsa da eşi Heidi Lushtaku ile bir türlü o uyumu yakalamıyor.

ARABİSTAN'I İSTEMİYOR!

2021 yılında oğlunun babası Demiral ile evlenen dünyaca ünlü model, bir dönem Demiral'in Türkiye'de futbol oynamak istemesi yüzünden küçük çaplı kriz yaşamıştı.

İddiara göre o dönem Lushtaku, "İtalya ya da Fransa dışında başka bir ülkede yaşamam" diyerek restini çekmişti. Sonrasında arayı toparlayan çift, şimdi yeni bir krizin eşiğine geldi. Atalanta kulübü ile bağlarını koparan Demiral, son günlerde hareketli dönemler yaşadı.


Merih Demiral'ın evliliğinde neler oluyor? - Resim : 2


İngiltere'den iki teklif alan fakat reddeden yıldız futbolcu, Suudi Arabistan'ın Al Ahli kulübüyle anlaşınca, eşi Lushtaku'dan veto yedi. Arabistan'da yaşamak istemeyen Heidi Lushtaku ve ailesini düşünerek daha yüksek maaş almak için Arabistan'a transfer olan yıldız futbolcu, anlaşmazlıkları çözmenin yollarını arıyor.