Mesut Yar isyan etti: "Biz bir tek Jetgiller'i bilirdik"

Mesut Yar ABD'de yaşayan fenomen Eylül Öztürk başta olmak üzere "Şampiyonlar Ligi" diye nitelendirilen fenomenlere sert çıktı.

Mesut Yar isyan etti: "Biz bir tek Jetgiller'i bilirdik"

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat’ın "Şampiyonlar Ligi" diye nitelendirip paylaştığı fotoğrafta yer alan fenomenler hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yurt dışı çıkış yasağı talep etti.

Çoğu fenomen gibi güzellik merkezleri ve kozmetik markası sahibi olan fenomen Eylül Öztürk ise sosyal medya hesabından "Soruşturmaya dahil olduk. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı." ifadelerini kullandı.


Mesut Yar isyan etti: "Biz bir tek Jetgiller'i bilirdik"

Bu sabah Sözcü Televizyonu'ndaki canlı yayınında yaşananlara isyan eden Mesut Yar, ses getiren yorumlarda bulundu.

"Şu fotoğrafı ilk biz yayınlamıştık. Alp kardeşimizden almıştık. Bir şey dikkatimi çekmişti son akşam yemeği masası. Ondan sonra iyi bilen gözler, iyi hatırlayan gözler bunu sabahın köründe ilk kez yayınlandığında hatırlar.

Sonradan bütün site, magazin, bilmemne vesaire programları aldı. Ana haber bültenlerine kadar girdi bu fotoğraf. Bir önemi yok.

Kimin yayınladığını, önce kimin yayınladığını. Önemi yok.

Önemli olan o masaya bir taşı atabilmek ki biz o taşı bir şekilde havalandırdı, diğerleri de daha büyük taşlarını attılar kendi kabinlerinde.

Savcılık fotoğraf karesinde yer alanları tek tek belirlediği bu masaya el attı.

Dilan Polat'ın 2019'da Şampiyonlar Ligi notuyla paylaştığı fotoğraftaki tüm fenomenler hakkında soruşturma başlatıldı. Yani Şampiyonlar Ligi ikinci amatör kümeye düştü. Yani futbol gibi bakacak olursak ikinci amatör kümeye düştü ki ikinci amatör kümede oynayanlar da şerefli futbolculardır.

Bakın biz oradan da alalım bu işi tamamen şey ligler dışına atalım. Yani tamamen taca atıldı, sportif olanın da dışına atıldı.

Kim var? Güzellik merkezi işiyle kısa sürede zenginleşen fenomenler arasında. Polat çiftinin yanı sıra Eylül Öztürk, eşi Kenan Özkan, Şule Kayatürk, Yavuz - Merve Korkut, Tolunay, İleyda Topal var. Savcılık fotoğraftaki herkesle ilgili yurt dışı çıkış yasağı talep etti.

Şimdi tamam. Eylül Öztürk de Amerika'da yaşıyor biliyorsunuz. Baya da bir palazlandı. Eski tanışıklığımız da vardır. Arkasından konuşmak istemem. Yüzüne karşı da konuşabilirim hiçbir sıkıntım yok.

Son günlerde sosyal medyada kimisi biliyorsunuz fakirlik edebiyatı yapıyor. Sobanın önünde yere çökmüş, yer masasında tarhana çorbası içiyor ki Ya  gerçekten yatacak yeriniz var mı bilmiyorum. Çökecek yeriniz var da, yatacak yeriniz var mı bilmiyorum.

Eylül gibiler de daha öncre rol aldığı oyunları, sinemaları vesaire bilmem nesi sinema filmlerini gösteriyor. Benim kazandığım para aslında helaldir. Ya güzel kardeşim, bu ülkenin belli başlı 50 tane oyuncusunun dışında tiyatrodan, sinemadan para kazanıp da unutulup gitmeden ölen kaç kişi var Allah aşkına?

10 sene önce dizilerde oynayan ve severek izlediğimiz kaç kişiyi zengin olarak Amerika'da bir ev almış olarak altında Rolls Royce'u var olarak hatırlayan var mı?

Diyorsun ki sevgili kardeşim, mahkeme hakkımda yurt dışına çıkış yasağı koymuş. Ben Amerika dayım zaten. Nasıl olacak bunu bir avukatımla danışayım. Eylül Öztürk bunu diyor, böyle bir şey yazmış ya Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile dalga geçiliyor.

Bildiğiniz MASAK geçiliyor. Çok afedersiniz bildiğiniz MASAK geçiliyor!

Bu kadar net. Yalana, talana, yalana devam ediyoruz. Ondan sonra diyoruz ki nasıl olacak bu işler ya? Bakın eski tanıştığım diyorum size ama herhangi bir hukukumuz yok.

Aynı masada oturup yemek yemiş değil de yok elhamdülillah. Ama şöyle bir hikaye var, diyor ki Yani bana diyor yurt dışına çıkış yasağı koymuş. Oysa ki ben buradayım, 13 tane daire bilmem ne, bir sürü iddialar ve hakkında.

Ha diyor ki bir de soruşturmada sona geliniyor iş bana geldiyse eğer. Bu kadar dalga geçilir mi ya? Adalet kendisini bu kadar aciz duruma düşürür mü? 

Sonuç itibariyle bu ülkenin gerçek emekçileri, sahne emekçileri adına, ekran emekçileri adına üzüldüm. Bu soruşturma dosyasında çalışan şerefli savcı ve polisler adına üzüldüm. Milletim adına üzüldüm. Bizim bildiğimiz tek Jetgiller.

Sevgili izleyenler, bizim kuşağı yeni kuşak bilmez. Bu kuşağın diğerlerinden çok çok daha ileri bir zaman diliminde yaşıyordu Jetgiller. En azından eğleniyorduk bir Jetgiller izlerken.

Şimdi bildiğin tıs. Size ilk programda gösterdik az önceki fotoğrafı.

Fenomenler sonrasına soruşturma geldi çattı. Ha! Ayriyetten bağlantıların dışında bu Tayyargiller var ya... Onlar hakkında da soruşturma başlatıldı.

Peki yani yurt dışından buraya MASAK la masak geçenlere herhangi bir yaptırım olacak mı?

Bu dakikadan sonra artık tamamen oraya odaklanmış durumdayım."

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!.. (VİDEO)