Monica Bellucci'nin kulis istekleri ortaya çıktı

‘Maria Callas: Mektuplar ve Anılar' adlı tek kişilik oyunuyla ikinci kez Türkiye'ye gelecek olan Monica Bellucci'nin kulis istekleri şaşırttı.

Monica Bellucci'nin kulis istekleri ortaya çıktı

Akşam Gazetesi'nin haberine göre dünyaca ünlü İtalyan star Monica Belluci, Tom Volf'un yazıp yönettiği 'Maria Callas: Mektuplar ve Anılar' adlı tek kişilik oyunuyla Avrupa turnesi kapsamında Türkiye'ye geliyor. Bellucci, 14-15 Aralık tarihlerinde Zorlu PSM'de İstanbullu sanatseverlerle bir araya gelecek. İtalyan yıldız birçok starların aksine kulisindeki mütevazı istekleriyle dikkat çekti.

Bellucci, ph değeri en yüksek olan Evian marka su, avakado, buz badem, çiğ ceviz, ananas, havuç, mango, zencefil ve oda sıcaklığının 20-25 derece olmasını istemiş.

Yunanistan'daki gösteri sonrası Türkiye'ye gelecek olan İtalyan yıldızın oyununun dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının mutasyona uğrayan Omicron varyantı nedeniyle iptal olma olasılığı ortaya çıktı.

Zorlu PSM yönetemi 2-3 gün içerisinde Bellucci'nin ekibiyle ortak karar alacak.

Oyunda, New York'taki mütevazı çocukluğundan Atina'daki savaş yıllarına, operadaki ihtiyatlı duruşundan skandallar ve kişisel sorunlarla gölgelenmiş bir kariyere, 20. yüzyılın en büyük sesinin en derin ve dokunaklı hikayesi, Monica Bellucci'nin anlatımıyla sahneye taşınacak.