Müfit Can Saçıntı 'Parasız Yaşamanın Sırrı'nı verecek

"Mandıra Filozofu" Müfit Can Saçıntı yeni filminin adını ilk kez 2. BETAV Bitlis Kitap Fuarı’nda açıkladı.

Müfit Can Saçıntı 'Parasız Yaşamanın Sırrı'nı verecek

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Mandıra Filozofu filmiyle akıllarda yer eden ünlü yazar Müfit Can Saçıntı, 2. BETAV Bitlis Kitap Fuarı’nda katıldı.

11 Haziran’a kadar sürecek olan fuar kapsamında düzenlenen söyleşiye de katılan Saçıntı, yeni filminin adını ilk kez Bitlis’te açıklayarak “Parasız Yaşamanın Sırrı” isimli bir film çekmek istediğini duyurdu.

Ünlü yazar “Son bir projem vardı, 'Parasız Yaşamanın Sırrı' isimli bir film çekmek istiyorum. Ne zaman çekeceksin diyorlar? Parayı bulunca. E malum parayı bulamadık filmi çekemedik. Roman yazdım parasıyla filmi çekeyim diye ama romandan gelen gelirle de film çekilmiyor inşallah parayı bulacağız filmi çekeceğiz” dedi.

Levent Kırca’nın “Olacak O Kadar” ekibine girdikten sonra yaşamının değiştiğini belirten Müfit Can Saçıntı, “80'ler dizisinden neden ayrıldınız?” sorusuna da “80'ler 10 yıl sürdü dizisi 11 yıl sürdü. 5 yıl çektik 193 bölüm yönetmenliğini yaptım 50 yaşındaydım ömrümde 4 tane 5 yıl kaldı. Ardından 3 film çektik. Şimdi 55 yaşındayım 3 tane 5 yılım kaldı. Başka projelere de yer vermek istedim” yanıtını verdi.