Murat Aygen'in eşi, flaş kararını kararını paylaştı

Meslektaşı Murat Aygen’le 14 yıllık mutlu evliliğiyle dikkat çeken Nihan Aslı Aygen; aldığı kararla gündeme oturdu.

Murat Aygen'in eşi, flaş kararını kararını paylaştı

Nihan Aslı Aygen kızına yazdığı kitabı tiyatro ve sinemaya aktarmaya karar verdi.


Murat Aygen'in eşi, flaş kararını kararını paylaştı


Son olarak “Korkma Ben Yanındayım” dizisiyle seyirciyle buluşan Murat Aygen ile eşi Nihan Aslı Aygen on parmağında on marifet olan çiftlerin başında geliyor.

Geçen yıllarda eşiyle beraber rol aldığı Medcezir dizisiyle hafızalarda yer eden Nihan Aslı Aygen kızı Nil’e zaman ayırmak için oyunculuğa ara vermişti. Bu dönemi de oldukça verimli bir şekilde değerlendiren Aygen “Küçük Çekirgenin Büyük Macerası” adlı çocuk kitapları yazdı.


Murat Aygen'in eşi, flaş kararını kararını paylaştı - Resim : 2


Nihan Aslı Aygen eşiyle Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuk oldu ve içinde kızı Nil’in bestelerinin de olduğu çocuk kitaplarının yazılış süreçleriyle ilgili şunları anlattı:

“Nil’le geçirdiğim güzel yıllarımın aslında bir ürünü oldu kitaplar… Kendimi bildim bir de bileli hep yazı yazıyorum. Üç aylıktan itibaren her akşam Nil’e kitap okurum. Pandemi dönemiydi, parkta oyun oynarken çimenler ve çekirgeler gözüme takıldı. Gözüne bir görüntü geldi Nil’e anlattım. ‘Ne güzel olur’ dedi ve bir hikâye çıktı. Şimdi ilk iki kitabı basıldı, serisi çıkacak. Kitabın arkasında Nil’in besteleri var. Kitapların çizgi film olarak müzikleri şimdiden hazır… Ayrıca ‘Çocuk oyununa çevirir misin?’ dediler. Onun üzerine çalışıyorum. ‘Müzikal de yapalım’ dediler… Nil’e bakmak neler doğuruyor, çocuk öyle bir verimle geliyor ki…”