Murat Dalkılıç: "İlişkilerimizin dizi gibi izlenmesini sevmiyorum"

Oyuncu Merve Boluğur ile boşandıktan sonra uzun süre oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç, "İşim dışındaki konularla ilgili ne kadar çok gündeme gelirsem bana o kadar zararı dokunuyor." ifadelerinde bulundu.

Murat Dalkılıç: "İlişkilerimizin dizi gibi izlenmesini sevmiyorum"

Murat Dalkılıç'ın Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a verdiği röportajdan bazı satır başları şöyle...

İLİŞKİLERİMİZİN DİZİ GİBİ İZLENMESİNİ SEVMİYORUM

Göz önünde olmaktan gerildiğiniz söylediniz. Neden?

Müziğimle gündeme gelmek istiyorum. Mesleğimle alakalı sorular sorulmadığı zaman geriliyorum. Magazin figürü gibi davranılmasını istemiyorum bana. Bizim, hayatımız, acılarımız, sevinçlerimiz gerçek. Film yapmıyoruz. Basının yaşadıklarımızı film gibi kurgulayıp, senaryolaştırmasına itirazım var.

Ünlülerle birlikte olmanız basının da ilgisini çekiyor ama...

Biz film çekmiyoruz, gerçek hayatlar yaşıyoruz. Yazılmış senaryo yok. İlişkilerimizin film ya da dizi gibi izlenmesini sevmiyorum. İşim dışındaki konularla ilgili ne kadar çok gündeme gelirsem bana o kadar zararı dokunuyor.

BABA OLMAYI HEP İSTEDİM AMA KADER

Baba olmayı istiyor musunuz?

Hep istedim ama kader. Bir şeyi çok istemek yetmiyor, doğru zamanda kısmetle oluyor zaten. Akışa bıraktım. Aile kavramı benim için çok önemli. Evlilik çok güzel bir kurum ama bunu sürdürebilmek zorlaştı. Bireyselleşti insanlar. Çift olmak yerine tek yaşama alışkanlığı, bencilliğe de yol açıyor. Bu da evliliklerin yürümesini zorlaştıran bir durum. Çok şanslıyım ki, çok güzel bir ailede büyüdüm; kalabalıktık ve bağlarımız güçlüydü. Paylaşmanın, dayanışmanın önemini bilirim.