Neslihan Atagül'den Tuba Büyüküstün sorusuna flaş yanıt

Geçirgen bağırsak sendromu teşhisi sonrası rol aldığı 'Seferin Kızı' dizisinden ayrılan Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'yla birlikte önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Ünlü oyuncu, verdiği kilolarla dikkat çekti.

Neslihan Atagül'den Tuba Büyüküstün sorusuna flaş yanıt

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre görüntülendiklerini fark eden Neslihan Atagül Doğulu, "Siz nereden çıktınız, pusuya mı yattınız?" diyerek muhabirlere takıldı. Geçirdiği rahatsızlık sonrası günler sonra evinden çıktığını söyleyen 28 yaşındaki oyuncu, "Daha iyiyim gördüğünüz gibi, iki adım atınca yoruluyorum ama en azından böyle biraz daha hayata karışmaya başladım. İyiyim yani" açıklamasını yaptı.

"BEŞ KİLO VERDİM" 

Bir hayli kilo verdiği görülen Atagül, "Beş kilo falan verdim" dedi. Doktor tavsiyesiyle diziden ayrıldığı iddialarına oyuncu, "Evet. Öyle olmak durumunda kaldı. Dinlenmem gerekiyordu. Bünyem pek kaldıramadı yoğun tempoyu. O sebeple ayrıldım" yanıtını verdi.

"Sizden sonra Tuba Büyüküstün dahil oldu diziye, neler söylemek istersiniz?" sorusu üzerine Atagül, "Hayırlısı olsun arkadaşlar, bir şey söylemeyeceğim. Sağ olun ilginiz için teşekkürler" dedikten sonra eşi Kadir Doğulu'nun yardımıyla aracına binip uzaklaştı.