Neslim Güngen: "Alnımız açık"

Polat operasyonunun ardından hakkında soruşturma başlatılan mal varlığına el konulan Neslim Güngen, açıklamalarda bulundu.

Neslim Güngen: "Alnımız açık"

Engin ve Dilan Polat'ın kara para ile vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanmasının ardından gözler gösterişli hayatlarını sergileyen fenomenlere çevrilmişti.

Mercek altına alınan 720 fenomenden aralarında Neslim Güngen ve Eylül Öztürk'ün de dahil olduğu birçok kişinin mal varlığına el konuldu. Listede yer alan Güngen, sessizliğini bozarak "Alnımız açık çok şükür" ifadelerini kullandı.

"BİZ KENDİMİZİ BİLİYORUZ, ER YA DA GEÇ ORTAYA ÇIKAR"

Mal varlığına el konulmasının ardından Instagram hesabından bir paylaşım yapan Neslim Güngen, şu ifadeleri kullandı: "720 tane fenomen listesinin içerisinde bizde vardık. Tedbir amaçlı el konulan bu mal varlığımıza herhangi bir suç teşkil etmiyor. Savcılar soruşturma aşamasına girdiğimiz için mal varlıklarımıza tedbir koyuyor. Biz kendimizi biliyoruz. Er ya da geç doğru ortaya çıktığında da sizlerle paylaşmış olacağız. Herhangi bir sıkıntı yok. Bunu zaten bekliyorduk. Bu demek değil ki sen suçlusun. Soruşturma bitten sonra hepsi açığa çıkıyor. Alnımız her zaman söylediğimiz gibi açık çok şükür."