Neslişah Alkoçlar: "Mutluluktan gözlerim doluyor"

Neslişah Alkoçlar Düzyatan - Engin Altan Düzyatan çifti, hafta sonu tatili için soluğu Uludağ'da aldı.

Neslişah Alkoçlar: "Mutluluktan gözlerim doluyor"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre ailece tatile çıkan ikili, hava şartları nedeniyle günü kayak yapmadan geçirdi.

Gün boyu dinlenmeyi tercih eden çift, muhabirlerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Her yıl mutlaka Uludağ'a gelen Alkoçlar, eşiyle birlikte basın mensuplarına poz verdi.

"GÜZEL VAKİT GEÇİRİYORUZ"

Engin Altan Düzyatan, "Birkaç gün oldu aslında, ben yeni geldim. Neslişah buradaydı. İyi, her şey güzel. Seviyoruz bu tarafı. Çocuklar ve biz güzel vakit geçiriyoruz. Birkaç gün daha burdayım. Kayağı seviyorum. Çocuklar kayağa özensinler diye onlarla birlikte kayağa başladım." dedi.

"HAYATIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN ÜZERİNE KURULU"

"Hayatımız çocuklarımızın üzerine kurulu." şeklinde konuşan Düzyatan, "Dizi devam ediyor. Çalışmaya devam ediyoruz, çocuklara vakit ayırıyoruz. Vakit bulunca buralara geliyoruz. Ayrıca Netflix'te filmimiz çıktı, daha izleyemedim burada olduğum için. İlk fırsatta onu izleyeceğim dönünce." ifadelerini kullandı.

"ADETA GÖZLERİM DOLUYOR!"

Neslişah Alkoçlar, "Çocuklarımın kayak yapması beni çok mutlu ediyor. Gözlerim doluyor adeta. Burada büyüdüm, hayatım kayakla geçti. O yüzden çok mutlu oluyorum." ifadelerini kullandı.

"AŞI" ÇAĞRISI

Ayrıca geçtiğimiz haftalarda koronavirüsü yenen ünlü oyuncu, "Kolay atlattım. Aşılı olduğum için çok ağır geçmedi. Sadece ilk gün biraz ağrı yaptı. Sonrasını hafif olarak sadece evde karantina ile geçirdim. Şu an çok iyiyim. Bu yüzden herkesin aşı olmasını tavsiye ediyorum çünkü aşı olmayınca ağır geçiyor. Örneklerini görüyorum çevremde." ifadelerini kullandı.