Nez'den Popstar Mehtap'a sert yanıt: "Davacı olacağım"

Popstar Mehtap Yılmaz, kaşıkla Dilber dansı yapan Nez için "Senin beynine oksijen gitmiyor herhalde. O kadar meraklıysan git çalış, çık sahneye. O jartiyerleriyle acil başlaması lazım" demişti.

Nez'den Popstar Mehtap'a sert yanıt: "Davacı olacağım"

TV8'de "Aramızda Kalmasın" programına konuk olan Popstar Mehtap Yılmaz, eline kaşık alıp jartiyerle dans eden Nez'e de sert çıkarak, "Sivri zekalı diyen kişi, senin beynine oksijen gitmiyor; senin kafan çalışmıyor herhalde? Sen o zaman çok meraklıysan git 1 ay çalış... Sana içki de versinler çık sahneye. Ondan sonra güzel bir karşılıklı yaşlı başlı amcalar ile beraber bir oyna. Sonra yaşlı başlı amcalar senin her yerlerini oradaki kızlar gibi elleyerek, her tarafını taciz ederek oynasınlar. Masaya da otur bir güzel bir ay çalış bakalım. Anla bakalım oradaki kızların hayatını böyle göbek atmakla olmuyor. Yazık size ya gerçekten utanıyorum sizin gibilerle aynı yerden nefes almaktan. Ciddi söylüyorum ya bu ne abi ya gerçekten bu Nereye gitmişiz biz?" şeklinde konuşmuştu.

MEHTAP YILMAZ: "GİDİN PAVYONDA ÇALIŞIN!" (VİDEO)

Mehtap'ın sözlerine sosyal medya hesabından yanıt veren Nez, "İstediğiniz kadar programlara çıkabilirsiniz... Kadın kadına hakarette bulunabilirsiniz. 'Pavyonlara düş. Amcalar senin oranı buranı sıkıştırsın' diyebilirsiniz... Siz o kadar anlamamışsınız ki... Nasıl bir şekilde dinlediniz ya da algıladınız bilemiyorum. En fazla empati kurmaya çalışırım. Ama bir kadın olarak bir kadın tarafından bu kadar ağır sözleri asla kabul etmem. Bunu da bilin. Hiçbir zaman benim hakkımda bu şekilde kimse konuşamaz.

Ben sesi olmayan insanların sesi olmaya devam edeceğim. Ben bir an önce ne yapılması gerekiyorsa hızlanması için hak ve hukuktan bahsettim.

Şu dönemde bu diziyle parmak basıldı ise sosyal medyada böyle bir şey akımda olur, dans da olur, o da olur, bu da ses getirmektir. Bunu anlamıyorsanız yapacak bir şey yok.

Bu konuyla ilgili son açıklamamdır. Bazıları kanal kanal gezebilir. Polemiklere devam edebilir.

Yapacak bir şey yok. Herkesin kültürü farklıdır, tahsili farklıdır. Gelen bütün güzel mesajlar için, desteğiniz için çok teşekkür ederim. Hayatım boyunca böyle şeylerle işim olmadı. Hakaretlere karşı yakışanı yaparım. Hukuksal açıdan gereken cevabı vereceğim.

Çok güzel bir dizi, tebrik ediyorum. Bu benim bu kültürü savunduğum anlamına gelmiyor ya da herhangi bir kadın haklarına aykırı bir şey yaptığım yok. Tam tersi ses getirmek, desteklemek istiyorum. 'Selam olsun binlerce Dilberimize' dedim ve şartların düzeltilmesi için sözleşmeden bahsettim. Kadın cinayetlerinden bahsettim, iyi ki de yapmışım, sonuna kadar da yapacağım. Siz anlamayıp ancak hakaret edin... Eski travmalarınızı bende yaşayamazsınız."