Nursel Ergin'den 'Biz boşandık' açıklaması

Ünlü sunucu Nursel Ergin eşi Murat Akyer'den boşandığını açıkladı.

Nursel Ergin'den 'Biz boşandık' açıklaması

Nursel Ergin uzun bir yazı kaleme aldı ve bir dönem televizyon programının yapımcılığını da üstlenen iş insanı eşi Murat Akyer’den boşandığını açıkladı.

Akyer, Ergin’le ikiz çocuklarının annesinden henüz boşanmadan aşk yaşamaya başlamış ve eşi o dönem kanser tedavisi gördüğü için de tepki çekmişti.


Nursel Ergin'den 'Biz boşandık' açıklaması


Nursel Ergin açıklamasında "Kısacık hayatımızın 6 yılında, en güzel şarkıları birlikte dinledik, söyledik dans ettik, birçok ülkenin yağmurun da birlikte ıslandık, güldük, ağladık, lokmamızı bölüştük, hayatı paylaştık yüzümüzdeki çizgilere saçımızda beyazlara şahit olduk, çok sevdik, değer verdik aşkı tattık… 40 yaşımın avantajını yaşıyorum ve belki de ilk defa kim ne der diye takmıyorum. Başında da olduğu gibi söylenen yapılan her şeyi sadece izliyorum, Evet, gerçekten insan kalbinin ekmeğini yiyor. Evren ve rabbim bana karşı her zaman cömert davranıyor. Ben kendimi ruhumu biliyorum kalbim attığı sürece kimseyi kırmam üzmem. Tek bir amacım var bana verilen bu yaşamı onurlandırmak." ifadelerini kullandı.


Nursel Ergin'den 'Biz boşandık' açıklaması - Resim : 2
Nursel Ergin'den 'Biz boşandık' açıklaması - Resim : 3