Oğuzhan Koç nikah detaylarını ilk kez anlattı

Sevgilisi Demet Özdemir ile evlilik yolunda ilerleyen şarkıcı Oğuzhan Koç; merak edilenlere konuk olduğu 'Biz Bize' programında yanıt verdi.

Oğuzhan Koç nikah detaylarını ilk kez anlattı

Oğuzhan Koç'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"İŞTEN GÜÇTEN FIRSAT KALIRSA YAZ SONU DÜĞÜN YAPACAĞIZ"

"Pandemide çok durduk. Orada ürettiklerimizi paylaşmaya gayret ediyorum.

Film senaryosu yazdım. Kışa doğru sete çıkabiliriz. Müzikal girişimimiz var. İki mini albüm yapacağım. Biri mayısta diğeri sonbaharda çıkacak. Birileri bana dur diyene kadar her şeyi yapasım var.

Erzincanlıyım. 80 ili dolaştım. Bir kendi memleketimde konser vermemiştim, yakın zamanda onu da yaptım. Rahatladım.

Sahnede olmayı, şarkı söylemeyi çok seviyorum. Şarkının ilk cümlesini söyleyip 10 bin kişiden devamını duymak büyük haz veriyor. Yenikapı'da düzenlenen gençlik festivalindeki konserimi hiç unutamıyorum. 30 bin kişi vardı ve kendi sesimi duyamıyordum. Müthiş bir bağ bu. Beni inanılmaz duygulandırıyor.

Annem öğretmendi. Diploma almamı istiyordu. Eser, Marmara Üniversitesi'ni kazandı İstanbul'a geldi. Bütün hayalleri beraber kurduk. Bir şekilde benim de İstanbul'a gelmem gerekiyordu. Puanım, antropolojiye yetti, o benim İstanbul'da kalma biletim oldu. Bitiremedim, annem hâlâ diploma bekliyor.

Kemal Sunal 50'den sonra mezun oldu. Belki ben de öyle olurum.

İlk şarkılarımı hep Eser ile İbrahim'e dinletirdim. Etrafımda fikirlerine güveneceğim insan çok. Şarkılarımı ilk önce Demet'e dinletiyorum. Benden daha sıkı takipçidir, yeni çıkan her şarkıyı bilir, iyi bir kulağı var.

Evlilik teklifi çok fazla yayıldı. Sürprizi kalmadı. Ama olsun amacına ulaştı. Güzel bir şey organize ettim. İstediğim cevabı da aldım. İşten güçten fırsat kalırsa yaz sonu düğün yapmayı planlıyoruz. O şimdi bir diziye başladı, yazın filme girecek, benim de yaz boyu konserlerim olacak. Araya bir düğün sıkıştırmaya çalışacağız.

Arabesk delisiyim, çok dinlerim, evde de sahnede de söylüyorum ama haydi bu şarkıyı bir de benden dinleyin diye bir proje yapmayacağım. Büyük konuşmayayım ama şimdilik aklımda yok öyle bir şey."