Otel çalışanları Kıbrıs'ta gizli kumarbazları ele verdi

Geçen hafta Kıbrıs'taki büyük bir otel karıştı. Nedeni ise, otelde çalışan üç personeldi. İddialara göre bu üçlü, otellerinde kalıp kumarhanede milyonlarca lira kaybedenleri listeleyip sağda solda bunun dedikodusunu yaptı.

Otel çalışanları Kıbrıs'ta gizli kumarbazları ele verdi

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre otelde çalışan 3 kişi kumar oynayan ünlüleri listleyince ortalık karıştı.  Karıştıktan ve isimler ortaya atıldıktan sonra olaylar büyüdü. Konuşulanlara göre o listede ünlü sanatçı, iş insanı ve futbolcuların isimleri de var.

Tabii konu ilgi çekici olduğu için olay kısa sürede İstanbul'a ulaştı. Bunun üzerine ünlüler arasında büyük panik başladı.

Sonuçta kimi eşinden, ailesinden ya da sosyal çevresinden gizli gizli kumar oynuyor. Peki o listede kimler mi var? Ünlü futbolculardan tutun da sanatçısından iş insanına kadar bir sürü tanınan isim...

Bu isimlerden bazıları endişeye kapılıp otelin sahibini arayıp "Bu ne rezalet, bunlar çok özel ve tüm hayatımızı altüst edebilecek bilgiler" diye fırçayı basmış. 

İlk şoku atlatan otel yönetimi o isimleri daha sonra tek tek arayıp "Üç çalışanın işine son verdik, bir daha böyle bir rezalet asla yaşanmayacak" diyerek garanti vermiş. 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..