Oyuncu Ayda Aksel'den son dakika haberi

4 bölüm sonra final yapacak olan “Aile” dizisinde Nedret rolüyle seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Ayda Aksel ile ilgili son dakika gelişmesi...

Oyuncu Ayda Aksel'den son dakika haberi

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Yan Oda” fark yaratan projeleriyle dizi sektörüne yeni bir soluk getiren OGM Pictures’ın merakla beklenen dizilerinin başında geliyor.

Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir yaşamdan esinlenerek yazdığı hikâyesinden Mehmet Barış Günger tarafından senaryolaştırılan diziyi “Masumlar Apartmanı”, “Poyraz Karayel” gibi unutulmaz projelerde imzası olan Çağrı Vila Lostuvalı yönetecek. 

Şevval Sam (Verda), Caner Cindoruk (Fikret), Melek Baykal (Cevale), Yeşim Ceren Bozoğlu (Yıldız), Oktay Çubuk (Taylan), Nezaket Erden (Selda), Tarhan Karagöz (Selim), Samet Kaan Kuyucu (Anıl) ve Nilsu Yılmaz’ı (Simten) buluşturan diziye çok değerli bir isim daha katılıyor.


Oyuncu Ayda Aksel'den son dakika haberi


Geçmişte problemli evlilikler yapmış, çocukları olan ünlü bir sunucu ile ünlü bir iş insanının evlenip iki tarafın aynı eve taşınma süreciyle yaşanan çarpıcı olayları anlatan dizinin en etkili rollerinden biri de Nurcihan… Fikret’in (Caner Cindoruk) annesi olan Nurcihan için OGM Pictures’ın Ayda Aksel’le imza aşamasında olduğu öğrenildi.



Oyuncu Ayda Aksel'den son dakika haberi - Resim : 2


Ünlü oyuncu şimdilerde 4 bölüm sonra final yapacak olan “Aile” dizisinde Nedret rolüyle seyirci karşısına çıkıyor.