Oyuncu Göksun Çam'ı isyan ettiren olay!

Alaçatı'da bulunan lüks bir otelin servisi, sokak köpeğine çarptı. Şoför ve otel çalışanları, köpeği perişan halde bırakıp kaçtı. Oyuncu Göksun Çam’ın veterinere götürdüğü zavallı hayvan, kurtarılamadı. Otel ise veteriner parasını bile ödemek istemedi!

Oyuncu Göksun Çam'ı isyan ettiren olay!

Ünlülerin akın ettiği Alaçatı'daki bir otel, geçtiğimiz gün bir vicdansızlığına sahne oldu.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre 26 Şubat günü otelin servis araçlarından biri sokakta yaşayan bir köpeğe çarpıp kaçtı.

Omurgası kırık haldeki köpeği perişan halde veterinere yetiştiren oyuncu ve model Göksun Çam, durumu sosyal medyasından paylaştı.

Otel yönetimi, Çam'a ulaşıp köpeğin tedavi masraflarını karşılayacaklarını ve karşılığında kendileriyle ilgili sosyal medya paylaşımlarının silinmesini istediler.


Oyuncu Göksun Çam'ı isyan ettiren olay!

GÖRGÜSÜZLÜKTE ÜZERİNİZE YOK!

Tüm bunlar yaşanırken zavallı köpek, ne yazık ki vefat etti. Otel yetkilileri de sosyal medyada eleştiriler artınca, "Tedavi masraflarını karşıladık" açıklaması yaptı.

Serkay Tütüncü gibi birçok ünlü ismin tepki gösterdiği otel yönetimine bir eleştiri de sosyetik Mina Somer'den geldi. 

Somer, "Otel açmakla, 'Otelim var' diye Kasım kasım ortalarda gezmekle, pırlanta, araba ve çanta yarıştırmakla, görgüsüzlükte çığır açmakta üstünüze yok. Şu dışarıdan bakıldığında acınacak haldeki hayatlarınızda adam olabilmek için yanınızda çalıştırdığınız insanları da adam gibi seçmeniz gerekiyor" çıkışı yaptı.