Oyuncu Müjde Uzman'dan müjdeli haber

Bir süredir setlerden uzak olan oyuncu Müjde Uzman'dan müjdeli haber geldi.

Oyuncu Müjde Uzman'dan müjdeli haber

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Gold Film’in Show TV için çekeceği “Kızılcık Şerbeti” dizisi önümüzdeki hafta sete çıkıyor. Ketche’nin yöneteceği diziyi Melis Civelek ile Zeynep Gür yazıyor. Merakla beklenen dizinin başrollerini Evrim Alasya (Kıvılcım), Barış Kılıç (Ömer), Sıla Türkoğlu (Doğa), Settar Tanrıöğen (Abdullah), Sibel Taşçıoğlu (Pembe), Füsun Demirel (Sönmez) canlandıracak.

İki farklı uçtaki ailenin çocuklarının yaşadıkları aşkla başlayan büyük çatışma ve birbirlerini anlama sürecinin etkili bir dille ele alındığı dizide Sıla Türkoğlu’nun partneri, yani Fatih karakterine hayat verecek oyuncu bu hafta yapılacak son ikili görüşmelerden sonra belli olacak.

Müjde Uzman da kadroda

Öte yandan “Kızılcık Şerbeti” dizisinin önemli karakterlerinden Alev’i güzel oyuncu Müjde Uzman canlandıracak. Yoğun bir dönem geçiren Uzman “Röportaj Adam” filminin ardından “Kutsal Damacana” serisinin de yeni kadın başrol oyuncusu oldu. Uzman “Kızılcık Şerbeti”nde Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) kardeşi, Sönmez’in (Füsun Demirel) de kızını oynayacak.