Oyuncu Selen Uçer hakkında son dakika gelişmesi

Özellikle erotoman bir genç kızın öyküsünü anlatan "Masumiyet" dizisinde canlandırdığı 'Yelda' rolüyle hayranlık uyandıran Selen Uçer son olarak "Bir Derdim Var"ın ilk bölümüne konuk olmuştu.

Oyuncu Selen Uçer hakkında son dakika gelişmesi

ÖDÜLLÜ OYUNCUDAN ŞARKI SÜRPRİZİ

Selen Uçer “Zeytin Ağacı” dizisinin 2. sezonunun ardından, son olarak Kanal D’nin yeni iddialı dizisi “Bir Derdim Var”a konuk oldu.

Ödüllü oyuncu bu arada bugün de ilk özgün şarkısı olan üçüncü single’ı “Pervaneyim” ile müzikseverlerin karşısına çıktı.


Oyuncu Selen Uçer hakkında son dakika gelişmesi

Birsen Altuntaş'ın haberine göre 2021 yılında Zuhal Olcay’ın sesinden dinlediğimiz “Gecenin Öteki Yüzü”nü yorumlayan, 2022 senesinde ise “Cennet” adlı single’ını yayınlayan Uçer, sözü Yalçın Tosun, müzik ve düzenlemesi ise Tolga Görsev’e ait olan ilk özgün şarkısı “Pervaneyim” ile  müzikte de adından söz ettirecek.

Güçlü oyunculuğu ile sayısız ödüle layık görülen; Ümit Ünal’ın yönettiği “Aşk, Büyü, vs.” ile Antalya Altın Portakal başta olmak üzere sayısız festivalden “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüyle dönen Uçer, televizyon ekranlarında da birbirinden farklı rollere hayat verdi. “Evlilik Hakkında Her Şey”deki Songül, “Koca Koca Yalanlar”daki Nilgün, müziği ve oyuncuğu birleştirdiği “Hanımın Çiftliği”nde canlandırdığı şarkıcı Asuman rolü bu anlamda en unutulmazlarıydı.


Oyuncu Selen Uçer hakkında son dakika gelişmesi - Resim : 2

Uçer, oyunculuk kariyerinin yanında müzik çalışmalarını da hep devam ettirdi.