Ozan Bayraşa'dan sevenlerine 'yapay zeka'lı sürpriz

Düzenlemeleri, söz ve beste çalışmaları ile sayısız hit şarkıya imza atan prodüktör Ozan Bayraşa, kendi sesinden projelerini yayımlamaya ''İzleri Belli'' isimli ikinci teklisi ile devam ediyor.

Ozan Bayraşa'dan sevenlerine 'yapay zeka'lı sürpriz

Özellikle prodüktör ve besteci kimliğini bu zamana kadar ön plana çıkaran Ozan Bayraşa, yorumcu tarafını da dinleyicilerle paylaşmaya başladığı ikinci teklisi ''İzleri Belli'' şarkısının sözlerini Mert Çodur ve Sena Şahin ile birlikte kaleme aldı. 


Ozan Bayraşa'dan sevenlerine 'yapay zeka'lı sürpriz

Düzenleme çalışmalarında da her zaman olduğu gibi yenilikler denemeyi ve kalıpları kırmayı başaran Bayraşa, solo kariyerinde de bir ilke imza atarak yapay zeka destekli, kendi hazırladığı klip çalışmasıyla da yine farkını ortaya koyacağının sinyallerini veriyor.

''Yeni bir dünya var karşımızda!'' 

Şarkının klibi dışında düzenlemesi ve bestesine de imzasını atan, sıradışı işleriyle tanınan yetenekli ismi Ozan Bayraşa, Simge ile yayımlanan "Çapkınca" isimli şarkılarına kendi elleri ile hazırladığı yapay zeka destekli klip çalışmasının ardından; 2 ay süren bir çalışmayla şimdi 'İzleri Belli' şarkısı için ortaya çıkardığı yine yapay zeka destekli klip süreci ile ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi ''Yeni bir dönem başlıyor. Önceden çekilmesini hayal bile edemediğimiz, görseller ile şarkının sözlerini birebir anlatabildiğimiz yeni bir dünya var karşımızda. İzleri Belli'nin klibinin her karesi anlattıklarımın bir köşesine mutlak dokunuyor.''

9 ay süren prodüksiyon sürecinde birçok farklı sanatçının prodüksiyonunu da üstlenen Bayraşa, kalan tüm boş vaktini "İzleri Belli"ye harcadığını ve bu geniş zaman sayesinde ilk defa bütünü bu kadar içine sinen bir şarkı çıkardığını da sözlerine ekliyor. 

Ozan Bayraşa, her projesinde olduğu gibi solo kariyerinde de bir yeniliğe imza atarak AI destekli görseller ile kariyerine devam edecek ve birçok çalışmasında kendisini yapay zeka ürünleri ile göreceğiz.  


Ozan Bayraşa'dan sevenlerine 'yapay zeka'lı sürpriz - Resim : 2

Ozan Bayraşa, yeni şarkısı ve video klibini bugün müzikseverlerin beğenilerine sundu.