Özge Özder ve Sinan Güleryüz bebeklerinin yüzünü ilk kez paylaştı

Yakışıklı müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan oyuncu Özge Özder, yakın zamanda kızı Eva Luna'yı dünyaya getirmişti. Ünlü oyuncu, Eva Luna'nın yüzünü ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.

Özge Özder ve Sinan Güleryüz bebeklerinin yüzünü ilk kez paylaştı

Örnek evlilikleriyle takdir toplayan Özge Özder-Sinan Güleryüz çifti kızları Eva Luna'nın yüzünü ilk kez sevenleriyle paylaştı.

Instagram hesabında 492 bin takipçisi bulunan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından peş peş paylaşımlar yaparak mutlu evliliklerini taçlandırdıkları bebekleri ile fotoğraflarını sevenlerine sundu.

Özge Özder ve Sinan Güleryüz bebeklerinin yüzünü ilk kez paylaştı

Özge Özder ve Sinan Güleryüz bebeklerinin yüzünü ilk kez paylaştı - Resim : 2

Bebeği Eva Luna'nın kırkının çıktığını belirten Özge Özder bebeğinin fotoğraflarını şu duygusal notla paylaştı:

"Merhaba dünya... Dilerim dünya varlığınla daha güzel bir yer olsun... Ömrün ay gibi aydınlık ve parlak, masalları kıskandıracak kadar güzel ve ışıklı olsun ay kız... Annen ve baban çok aşık sana... Ömrümüz oldukça yanında, her ihtiyaç duyduğunda arkanda, siper olmamız gerektiğinde ve tüm kötülüklere karşı önünde, yanında olamıyorsak ise omuz başındayız meleğim... Bunu hiç unutma... Varlığın en büyük armağan bize... Sen kendini seç ve gerçekleştir yeter... Artık tüm şükürlerimiz varlığına... Hoş geldin annesinin küçük tırtılı... Hoş geldin küçük ay perisi... Kırkımız çıktı bugün... İyi dileklerinize, dualarınıza ve güzel kalplerinize emanet ederek paylaşıyorum meleğimi..."

SETLERE DÖNDÜ

Öte yandan Özge Özder, rol aldığı 'Sadakatsiz' dizisinden hamilelik nedeniyle kısa süreliğine ayrılmıştı.

Özge Özder ve Sinan Güleryüz bebeklerinin yüzünü ilk kez paylaştı - Resim : 3

Ünlü oyuncu yeniden sete dönüş yaptı. Dizide 'Volkan' karakterini canlandıran Caner Cindoruk ile sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Özge Özder kısa sürede 52 kiloya düştü.

Diyet yapmadan iki haftada 15 kilo veren Özder, yeni annelere tavsiyede bulunarak "Sadece süt vererek aldığım kilolar hızla eridi. Rejim yapmayınız, emziriniz anneler" dedi.