Özge Özpirinçci: "Kızımız kendine has olsun"

Geçtiğimiz ay anne olan Özge Özpirinçci'ye, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'ın, kızı Mercan'ı eşi Burak Yamantürk'e benzettiği hatırlatıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü oyuncu, "Bana benziyor ama hiç kimseye benzemesin, kendine has olsun" dedi.

Özge Özpirinçci: "Kızımız kendine has olsun"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Özge Özpirinçci, önceki gün kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Yamantürk ile Yeniköy'deki bir marketten çıkarken görüntülendi.

"BU DUYGU ANLATILAMIYOR, YAŞANIYORMUŞ"

Gazetecilere, "İyi seneler" diyerek, yeni yılı evinde geçirdiklerini ifade eden Özpirinçci'ye, kızı Mercan'ı kucağına alına ne hissettiği soruldu.

Oyuncu, konuyla ilgili, "Anlatılabilse keşke bu duygu ama anlatılamıyor, yaşanıyormuş. İsteyen herkese nasip olsun inşallah" şeklinde konuştu.

Özge Özpirinçci, muhabirlerin, "Uykusuz geceler var mı?" sorusuna ise, "Uykusuz gecelerimiz var tabi, olmaz olur mu? İşin tuzu biberi onlar..." yanıtını verdi.

Özpirinçci, ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç'ın, kızı Mercan'ı eşi Burak Yamantürk'e benzettiğinin hatırlatılması üzerine, "Evet, Burak'a benziyordu. Bana döndü. Bakalım haftaya kime benzeyecek?" diye esprili konuştu.

Mercan'ın kendisine benzediğini dile getiren ünlü isim, "Bana benziyor ama hiç kimseye benzemesin, kendine has olsun." diyerek, sözlerini noktaladı.