Pelin Karahan ve Okan Çabalar 'Güven Bana'da buluştu

'Güven Bana' filminde 'Sercan' ve 'Zeynep' karakterine hayat veren Okan Çabalar ile Pelin Karahan, samimi açıklamalarda bulundu.

Pelin Karahan ve Okan Çabalar 'Güven Bana'da buluştu

Yapımını Aytaç Medya, yapımcılığını Aytaç Ağdağ ile Anıl Oğuz’un üstlendiği, senarist ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in üstlendiği, 'Güven Bana' filminin oyuncularından Okan Çabalar ve Pelin Karahan, Habertürk'ten Şeyda Odabaş'ın sorularını yanıtladı.


Pelin Karahan ve Okan Çabalar 'Güven Bana'da buluştu


Okan Çabalar, "Her film öncesi olduğu gibi tabii ki çok heyecanlıyız. Çünkü bu kara komedi / kara mizahın en güzel örneklerinden biri. Sıkmadan ve eğlendirerek, sosyal mesajları da olan bir film... Ben de tür olarak ilk defa böyle bir filmde yer alıyorum. Daha önce de komedi filmlerinde yer aldım ama 'Güven Bana'da dram da var. O yüzden ekstra bir heyecana sahip." şeklinde konuştu.



Pelin Karahan ve Okan Çabalar 'Güven Bana'da buluştu - Resim : 2


Pelin Karahan ise "Ben de tiyatroda komediye başladım aslında ama Selçuk Hoca ile sinemada buluştuk. Aslında benim için de sinemada komedi yapmak ilk oldu. 'Güven Bana' çok keyifli bir iş oldu ve hakikaten yılın komedisi olacak diyebilirim." ifadelerinde bulundu.



Pelin Karahan ve Okan Çabalar 'Güven Bana'da buluştu - Resim : 3


Filmde Karahan ve Çabalar'ın yanısıra yakışıklı oyuncu Cihangir Ceyhan'da rol aldı.