Pınar Deniz'le aynı kombini giydi, 'Onu taklit etmedim' dedi!

Dün akşam Star TV’de yayınlanan komedi programında "Çok Güzel Hareketler 2" skeci herkesi şaşırttı. Oyuncu Ebru Yücel ve yazar ekibinden Atakan Çelik açıklama yaptı.

Pınar Deniz'le aynı kombini giydi, 'Onu taklit etmedim' dedi!

Çok Güzel Hareketler 2 programında 49. Altın Kelebek Ödül Töreni’yle ilgili skeçler yapıldı.

‘Altın Baza Ödül Töreni’ adlı bölümde Kerem Bürsin “Kerim Dursin”, Aile dizisi “Sülale” dizisi, Kıvanç Tatlıtuğ “Branş Tatlışey”, Serenay Sarıkaya “Setenay Kayakaya” gibi isimlerle esprilere konu oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre skeçte “Ödülü hak etmeyen oyuncu kategori”sinde Feri Solmuş adlı oyuncu ödül aldı.


Pınar Deniz'le aynı kombini giydi, 'Onu taklit etmedim' dedi!


Ebru Yücel’in canlandırdığı Feri Solmuş kaküllü saçları, metalik renkli parlak elbisesi ve kürkünden oluşan kombinin Yargı dizisiyle 2 sene üst üste En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Pınar Deniz’in Altın Kelebek Ödül Töreni’nde giydiği kombine benzetilmesi dikkat çekti.


Pınar Deniz'le aynı kombini giydi, 'Onu taklit etmedim' dedi! - Resim : 2


Skeç sırasında sunucunun “Hak etmiyorsunuz ama ödülü yine de size veriyoruz” demesi Pınar Deniz’in fanlarını kızdırdı. Gelen yoğun tepkiler üzerine Feri Solmuş’a hayat veren Ebru Yücel’den “Skeçteki karakter Pınar Deniz değildi ama beni ona benzetmeniz gurur verir” açıklaması geldi.


Pınar Deniz'le aynı kombini giydi, 'Onu taklit etmedim' dedi! - Resim : 3


‘Altın Baza Ödül Töreni’
skecinin yazarlarından Atakan Çelik de şu yazılı açıklamayı yaptı:

“Sevgili dostlar; Bu hafta yazarlarından biri olduğum Altın Baza Ödül Töreni skecinde, Ebru için yarattığımız hayali karaktere çok değerli Pınar Deniz yakıştırması yapılmış. Karakter ve ödül tamamen hayal ürünü elbette. Saç ve kostümden benzemiş sanırım. Yazdığımız her satırı ölçüp tartıyoruz. Kimseyi gücendirmek istemeyiz. Bu sebeple yakıştırmaları anlayışla karşılamakla beraber asla ve asla böyle bir durumun olmadığını bilmenizi isterim. Sektördeki tüm dostlarımızın emeğine saygımız sonsuz… 2 defa Altın Kelebek ödülü almış bir ekip olarak ödül alan, aday olan, organizasyonu düzenleyen kişi veya kurumlara asla bir saygısızlığımız söz konusu olamaz. Tüm çabamız yüzlerde bir tebessüm, akıllarda güzel bir anı bırakmaktır. Sevgiler…