Prenses Caroline'in kızından şoke eden haber!

Efsane aktris ve Monaco'nun prensesi Grace Kelly'nin torunu Charlotte Casiraghi boşanma kararı aldı.

Prenses Caroline'in kızından şoke eden haber!

Fransız basınında çıkan haberlere göre Grace Kelly'nin torunu Charlotte Casiraghi, dört yıllık evliliğin ardından kocası Dimitri Rassam'dan ayrıldı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Prens Albert'in yeğeni ve Monegasque tahtının on birinci sıradaki varisi olan 37 yaşındaki Charlotte, 42 yaşındaki Fransız film yapımcısı Rassam ile 1 Haziran 2019'da Monaco Prenslik Sarayı'nda evlenmişti. 



Prenses Caroline'in kızından şoke eden haber!


Ancak 'Bitti' başlığıyla bir haber yayınlayan Fransız Voici dergisine göre çift Ocak ayı sonunda ayrıldı.

Fransız Voici dergisi, Charlotte'un Aralık ayında çiftin 'bir süredir bir krizden geçtiği' için yollarını ayırmalarını istediğini iddia etti.

Aktris Carole Bouquet ve Fransız-Lübnanlı film yapımcısı Jean-Pierre Rassam'ın oğlu olan Dimitri, "Küçük Prens" ve "Üç Silahşörler" filmlerinde yer almıştı. Ünlü isim, sık sık Paris-Los Angeles hattında zamanını geçiriyordu.



Prenses Caroline'in kızından şoke eden haber! - Resim : 2


Ancak Prenses Caroline ve merhum eşi Stefano Casiraghi'nin kızı olan Charlotte'un, ailesiyle yeterince vakit geçirmediğini iddia ederek kocasının yoğunluğundan dert yandığı iddia ediliyor.



Prenses Caroline'in kızından şoke eden haber! - Resim : 3


Bir ay önce de Charlotte Casiraghi'nin Monaco Ulusal Günü'nü çocukları, dayısı Albert ve yengesi Prenses Charlene ile birlikte kutladı. O törende kocası yer almamıştı.



Prenses Caroline'in kızından şoke eden haber! - Resim : 4


Charlotte ve Dimitri son olarak Ekim ayında Monaco'da Monte Carlo Opera Garnier'de düzenlenen 60. AMADE Yıldönümü Yemeği'ne katılmış ve kırmızı halı üzerinde poz vermişlerdi.