Priyanka Chopra: "Ekmek yoktu, aç kaldım"

Bollywood’dan Hollywood’a transfer olan oyuncu Priyanka Chopra, ünlülerin akın ettiği Met Gala’nın akşam yemeğinde ekmek bulamadığı için aç kaldığını ve otele gidince pizza söylediğini anlattı.

Priyanka Chopra: "Ekmek yoktu, aç kaldım"

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre dünyaca ünlü Hindistanlı oyuncu Priyanka Chopra, moda dünyasının en önemli etkinlikliklerinde biri olan Met Gala'da ekmek bulamadığını ve aç kaldığını söyledi.

Ünlü isimlerin akın ettiği New York’taki Met Gala etkinliğinin bu seneki konukları arasında yer alan güzel oyuncu, etkinliğin akşam yemeğinde ekmek olmamasını eleştirdi.


Priyanka Chopra: "Ekmek yoktu, aç kaldım"


Good Morning America programında konuşan Chopra, “Yemekte ekmek yoktu, resmen aç kaldım. Belki gerçekçi olmayan beklentilerim var ama bir dilim ekmek yeterdi” dedi.

Sebze çorbası ve soslu somonu içeren menüyle doymadığını söyleyen Chopra, şarkıcı eşi Nick Jonas'ın otele gittiklerinde pizza sipariş ettiğini belirtti.



Priyanka Chopra: "Ekmek yoktu, aç kaldım" - Resim : 2


Bollywood'dan Hollywood'a transfer olan oyuncu, bu eleştirileri nedeniyle muhtemelen gelecek yıl yapılacak Met Gala'ya davet edilmeyeceğiyle ilgili de espri yaparak “Seneye beni göremezseniz nedenini biliyorsunuz” ifadelerini kullanarak şen kahkaha attı.