Rasim Öztekin'in ailesinden flaş açıklama

Geçtiğimiz gün kaybettiğimiz usta sanatçı Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin ve kızı Pelin Öztekin ortak açıklamada bulundu.

Rasim Öztekin'in ailesinden flaş açıklama

Rasim Öztekin, bugün saat 15.00'da Zincirlikuyu Mezarlığı Camii'nde kılınacak namaza müteakip, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Merhum sanatçı Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin ve kızı Pelin Öztekin yaptığı ortak açıklamada, "Onu son yolculuğuna binlerce seveninin alkışları ve çiçekleri eşliğinde uğurlamak isterdik. Ancak içinde bulunduğumuz pandemi koşulları ve Rasim Öztekin’in bu konuda gösterdiği özel hassasiyet nedeniyle sınırlı sayıda katılımın olacağı bir cenaze töreni düzenlenecektir. Göstereceğiniz anlayış nedeniyle sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm sevenlerinden evlerinden dualarıyla onu son yolculuğuna uğurlamalarını, ailesi olarak rica ediyoruz. Acımız büyük. Ülkemizin başı sağ olsun" dedi.

Öztekin Ailesi, cenazeye çelenk gönderilmemesini, arzu edenlerin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne Rasim Öztekin Tiyatro Fonu açıklamasıyla bağışta bulunabileceğini belirtti.