Russell Crowe'dan yıllar sonra gelen itiraf!

Ünlü oyuncu Russell Crowe, 1997'de vizyona giren En İyi Arkadaşım Evleniyor'un (My Best Friend's Wedding) seçmelerinde kötü bir performans sergilediği için rolün başkasına verildiği iddiasına cevap verdi.

Russell Crowe'dan yıllar sonra gelen itiraf!

Independent Türkçe'nin haberine göre iddia bu yılın başında Scott Meslow'un From Hollywood with Love (Hollywood'dan Sevgilerle) kitabından bir bölümün kültür-sanat sitesi Vulture'da yayımlanmasıyla gündeme gelmişti.

En İyi Arkadaşım Evleniyor'un yönetmeni P.J. Hogan, Crowe'un performansı için "Dahil olduğum en kötü senaryo okuma seansıydı" ifadesini kullanmıştı.

Hogan'ın anlattığına göre Crowe, yönetmenin rol için ilk tercihiydi. P.J. Hogan, ünlü oyuncunun direkt olarak filmin kadın başrolü Julia Roberts'la senaryo okuma seansına katıldığını iddia ederek şu ifadelerde bulundu:

"Russell, Julia'nın karşısına oturmuştu. Senaryoyu tuttu, bakışlarını oraya odakladı ve Julia'ya bir kez bile bakmadı. Senaryoyu çok monoton okudu. Bir noktada Julia resmen masanın üstüne uzanmıştı ve Russell'la göz teması kurmaya çalışıyordu. Okumanın sonundaysa gelip 'Bence çok iyi geçti' dedi. O sırada biliyordum: Russell, En İyi Arkadaşım Evleniyor'da rol almayacaktı."

Crowe ise bu haberi Twitter'da paylaşarak anlatılanların doğru olmadığını söyledi.

Filmin seçmelerine katılmadığını ve Roberts'la hiç senaryo okuması yapmadığını vurgulayan Crowe şöyle yazdı:

"Bu tamamen yönetmenin hayal gücü. Bu film için seçmelere katılmadım. Adı geçen oyuncuyla hiçbir senaryo okuması yapmadım. Bu kadar anlamsız olmasa komik olabilirdi."