Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın aldığı ödüle çok bozuldu

Özel hayatı ve başarılı kariyeriyle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, her projesiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde en iyi kadın dizi oyuncusu ödülünü almıştı. Oyuncu Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın sürekli ödül almasına tepki gösterdi.

Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın aldığı ödüle çok bozuldu

Son dönemde özel hayatı, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, her projesiyle adından söz ettirmeyi başarıyor.

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı "Aile" dizisinde hayat verdiği 'Devin' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü isim geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Yılın Yıldızları Ödül Töreni'ne damga vurmuştu.


Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın aldığı ödüle çok bozuldu 


Işıltılı göğüs dekolteli bir bluzla geceye katılan Sarıkaya, 2023 yılının en beğenilen kadın dizi oyuncusu ödülünü alıp daha sonra da 'Şahraman' ile '2023 yılının en beğenilen 'Dijital Platform Dizisi' ödülünü aldı.

'YİNE O YİNE O'

Meslektaşı Serenay Sarıkaya'nın törende "Yine ben" diye bağırmasına atıfta bulunan 'Kirli Sepeti' dizisinin başarılı oyuncusu Rüzgar Aksoy, "Yine o yine o yine... Allah'ım ne kadar az oyuncumuz varmış yetenekli... İnanamıyorum. Bu ödüler, organizasyonların kendi reklamları için mi hep kafa isimlere gidiyor. Yine yine... Yok canım ne alakası var" diyerek tepki gösterdi.


Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın aldığı ödüle çok bozuldu - Resim : 2