Sacit Aslan yapımcı Mustafa Uslu'ya seslendi

Türk halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayat hikayesini anlatan filmin kendilerinden izin alınmadan çekildiği gerekçesiyle Ertaş’ın eşi ve çocuklarının yapımcı Mustafa Uslu’ya açtığı davayı Ertaş ailesi kazanmıştı.

Sacit Aslan yapımcı Mustafa Uslu'ya seslendi

Habere ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Sacit Aslan, yapımcı Mustafa Uslu'ya seslenerek şu ifadeleri kullandı:

"Yapımcı Mustafa Uslu, rahmetli Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan filmin gösterimi mahkeme tarafından yasaklanınca kararı alkışlayan çocuklarına 'Babalarının filmi yasaklandığı için alkışlıyorlar' demiş.

Mustafa Efendi, sen rahmetlinin varisleri ile konuşmadan ve o insanların olurunu almadan böylesi önemli bir kişinin hayatını kafana göre film yapıp milyonlar kazanabilir misin?

Bu çocuklar Neşet Ertaş’ın çocukları ve hukuki varisleri hepsinin onayı olacak. Ayrıca manen ve ticari olarak tatmin olacaklar arkadaş! Bedavadan iş yapıp servet sahibi olmayı yaşam tarzı haline getirmişsin, doymak nedir bilmiyorsun.

Kafana göre buna benzer 2-3 tane iş yaptın, kimseden ses seda çıkmadı diye ilanihaye böyle gidecek zannediyorsun ama bu defa baltayı taşa vurdun. Boş yere rahmetlinin varislerine içerleme, egoistliği bırak, git çocukların gönlünü al. Kabul ederlerse babalarından kalan itibarın tüm haklarını kuruşuna kadar öde."