Şahin Irmak küfür ettiği Ertan Saban'dan özür diledi

Şahin Irmak sosyal medyadan Ertan Saban için küfürlü mesaj yazınca tepki çekmişti. Fanatik oyuncuların iğrenç diyaloğu şoke etmişti.

Şahin Irmak küfür ettiği Ertan Saban'dan özür diledi

Ertan Saban derbi sonrası eğlenirken Galatasaray’a sarf ettiği küfür nedeniyle gündem oldu.

Galatasaray taraftarı Saban’ın oynadığı diziyle ilgili boykot kararı alırken Saban Galatasaray camiasından özür diledi.

Bu arada ünlü oyuncu Şahin Irmak da Ertan Saban için Instagram’dan “Ağzından çıkanı duymayan, sevinmeyi bilmeyen bir y…vşak”, Twitter’dan da “Beşiktaş’ı ve Beşiktaşlı dostlarımı haklı galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim. Bu arkadaşın da bir sürü GS’li arkadaşı, eşi dostu olduğuna eminim. Yüzlerine de hönkürsene y.vşak!” paylaşımını yaptı.

Şahin Irmak küfür ettiği Ertan Saban'dan özür diledi

Saban'da benzer bir uslupla meslektaşına yanıt verdi.



Şahin Irmak küfür ettiği Ertan Saban'dan özür diledi - Resim : 2


Ertan Saban aldığı tepkiler üzerine özür dileyerek, "Herkese merhaba. Galatasaray camiasını kırdığım, üzdüğüm için tüm samimiyetimle özür dilerim. Maç sonrası kutlamaların hararetiyle, taraftar hararetiyle söylenmiş cümleydi benimkisi. Gerçekten tüm samimiyetimle özür dilerim." mesajını paylaştı.

İki fanatik oyuncunun iğrenç diyalogları nedeniyle bu kez Şahin Irmak’ın özür dilemesi gerektiği yorumları yapıldı ve bu konuda açılan etiket twitter’da TT oldu.

Şahin Irmak, yayınladığı mesajla ünlü aktörden özür diledi ve “Dün kendime de yakıştırmadığım bir laf ettiğim için Ertan Saban’dan özür dilerim. Buradan özür dilerim… Zira tenha da edilen özrün bir kıymeti yoktur. Bu gerginlikten nemalanmaya çalışan sektördeki bazı kişileri de görmüş olduk! Dost yüzlü, dost gülücüklü…” açıklamasını yaptı.

Şahin Irmak küfür ettiği Ertan Saban'dan özür diledi - Resim : 3