Şarkıcı Adele, Rambo'nun evini hangi şartla satın aldı?

Adele, geçtiğimiz yıl Sylvester Stallone'un Beverly Hills'teki malikanesini 58 milyon dolara satın almıştı. Adele'in ünlü aktörün evini tek bir şarta satın almayı kabul ettiğini söyledi.

Şarkıcı Adele, Rambo'nun evini hangi şartla satın aldı?

İngiliz şarkıcı Adele, geçtiğimiz yıl 'Rambo' ve 'Rocky' filmlerinin yıldızı Sylvester Stallone'un Beverly Hills'teki malikanesini almıştı.

Adele, Stallone'un evi için 58 milyon dolar ödeme yapmıştı. 

Şarkıcı Adele, Rambo'nun evini hangi şartla satın aldı?

Sylvester Stallone, satışın üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen, anlaşma aşamasında Adele ile arasında geçen ilginç bir diyaloğu ilk kez anlattı.

Malikaneyi tamamen yenileyen Adele'in, evdeki Rocky heykeline dokunmadığı ileri sürülmüştü. Sylvester Stallone, iddiaları doğruladı.

"O ZAMAN ANLAŞMA OLMAZ"

Habertürk'ün haberine göre evi satarken heykeli yanında götürmeyi teklif eden Sylvester Stallone, Adele'in karşı çıktığını ve "O zaman anlaşma olmaz. Bu tüm anlaşmayı bozar" dediğini ifade etti.


Şarkıcı Adele, Rambo'nun evini hangi şartla satın aldı? - Resim : 2

76 yaşındaki yakışıklı aktör, "Adele, heykeli evle birlikte almak istedi" dedi.

8 YATAK ODASI VE 12 BANYOSU VAR

Adele'in satın aldığı lüks malikane 18.587 metre kare. ABD'li mimar Richard Landry tarafından tasarlanan malikanenin, 8 yatak odası ve 12 banyosu bulunuyor.

Gösterişli malikanede sauna, buhar odası, teraslı ofis, 2 ebeveyn banyolu yatak odası, şef mutfağı, spa, havuz ile 2 katlı bir misafirhane de var.

Evde profesyonel bir sinema salonu, spor salonu, sekiz arabalık bir garaj ve hava filtreleme sistemli puro odası da yer alıyor.


Şarkıcı Adele, Rambo'nun evini hangi şartla satın aldı? - Resim : 3